Popularna aplikacija dobiva inovacije koje će mnogi pozdraviti

Autor: Poslovni.hr , 25. travanj 2022. u 10:41
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Meta ističe kako će vam red na vrhu pristigle pošte, kao na Messengeru, pokazati tko je online i dostupan za razgovor.

Nakon novih ažuriranja za razmjenu poruka za WhatsApp i Messanger, Meta sada uvodi niz značajki usmjerenih na Instagram. Ažuriranja su spremna da olakšaju dijeljenje postova i odgovaranje na poruke gdje god se nalazili, piše PC Chip.

Jedna zgodna promjena koja dolazi u Instagram DM-ove (“Direct Messages”) je mogućnost odgovaranja na nove poruke dok pregledavate. Umjesto prekida vaše sesije pregledavanja, korisnici će imati novu obavijest u aplikaciji koja će omogućiti brze odgovore s mjesta na kojem se nalazite bez potrebe za navigacijom do pristigle pošte.

Osim toga, kada pronađete objavu koju želite podijeliti, sada to možete učiniti brže pritiskom i držanjem gumba “pošalji”. Ovo će prikazati redak “vaših najbližih prijatelja” s kojima možete brzo podijeliti objavu, opet, bez prekidanja pregledavanja. A u slučaju da se nađete u svojoj pristigloj pošti, Meta ističe kako će vam red na vrhu pristigle pošte, kao na Messengeru, pokazati tko je online i dostupan za razgovor.

Meta također donosi novu značajku na Instagram koja se upravo pojavila na Messengeru. Nove tihe poruke omogućuju vam da kontaktirate svoje prijatelje, a da to ne rezultira obavijesti, što može biti osobito korisno ako šaljete poruku kasno navečer ili jednostavno ne želite nužno smetati nekome.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close