Počele prijave za skup koji AI startupove povezuje s ulagačima

Autor: Josipa Ban , 12. rujan 2022. u 22:00
Pobjednik će biti proglašen na konferenciji AI2FUTURE/T. Miletić/PIXSELL

Najboljih deset bit će pozvano na završno događanje gdje će “pičati” pred visoko rangiranim i investitorima.

U tijeku su prijave za treće izdanje CroAI startup pitcha. Događanje je to koje startupovima, koji rade na razvoju umjetne inteligencije, omogućuje povezivanje s poslovnim anđelima, fondovima rizičnog kapitala te poslovnom zajednicom.

Najboljih deset bit će pozvano na završno događanje gdje će “pičati” pred visoko rangiranim i investitorima. Prijave se primaju do 20. rujna, najboljih deset trebalo bi biti odabrano do 5. listopada, a pobjednik će biti proglašen na konferenciji AI2FUTURE.

Martina Silov i Željko Krizmanić iz CroAI-a ističu da će neki od najboljih stručnjaka ocjenjivati tržišni potencijal proizvoda i usluge prijavljenih.

Također, vodit će računa o tome pripada li proizvod ili usluga području umjetne inteligencije te kakav bi utjecaj podrška CroAI startup pitcha mogla imati na njihovo poslovanje.

Svima koji se planiraju prijaviti poručuju da aplikacija kao i samo pitchanje moraju biti na engleskom te da će za izlaganja AI proizvoda i usluga dobiti pomoć najboljih mentora u Hrvatskoj.

Najbolji startupovi na CroAI startup pitchu, ističu iz Udruge, ostvaruje više prednosti. Prije svega dobit će vidljivost te umreženost. Dokaz isplativosti sudjelovanja su Robotiq.ai i Cidrani, pobjednici 2020. i 2021., a koji su osigurali 1,5 milijuna eura investicije.

Komentirajte prvi

New Report

Close