PlanRadar kreirao alat za jednostavnu sinkronizaciju softvera

Autor: Marta Duić , 19. travanj 2022. u 22:00
Digitalizacija procesa u građevini sad je još 'bezbolnija'/PD

Nakon 69 milijuna dolara investicije, na tržište ‘izbacili’ novo rješenje.

Tri mjeseca nakon što su impresionirali ostvarivši čak 69 milijuna dolara “tešku” investiciju serije B koja im, među ostalim, služi za ubrzan razvoj R&D segmenta poslovanja, hrvatsko-austrijska tehnološka kompanija PlanRadar na tržište je izbacila novi “alat”.

Riječ je o PlanRadar Connectu – inovaciji koja će omogućiti jednostavnije povezivanje različitih tehnoloških rješenja, omogućujući korisnicima softvera PlanRadar da se lako sinkroniziraju s drugim aplikacijama, bez potrebe za složenim kodiranjem.

Budući da je platforma PlanRadar namijenjena digitalizaciji procesa u građevinskom i nekretninskom sektoru, jasno je zašto se vodstvo ove kompanije odlučilo uložiti u razvoj rješenja koje unapređuje interoperabilnost, uklanjajući prepreke nekompatibilnosti koje dolaze s korištenjem više tehnoloških sustava.

Tehnološka kompatibilnost
“Stvaranjem jednostavnog načina integriranja s postojećom tehnologijom, tvrtke mogu raditi pametnije i postići višu razinu točnosti kada je u pitanju iskorištavanje podataka. To je zajednički pristup i nešto čemu bi šira industrija trebala težiti”, poručio je ovom prilikom suosnivač i čelnik PlanRadara Domagoj Dolinšek, napominjući kako PlanRadar Connect predstavlja najnoviji korak u kontinuiranom razvoju njihovog softvera kojeg svakodnevno koristi 100 000 profesionalaca u više od 60 zemalja.

“Želi građevinska industrija postići točnost i pravovremenost informacija te istinski prihvatiti svoju digitalnu transformaciju, prvo se mora pozabaviti pitanjem tehnološke kompatibilnosti koje trenutno ometa napredak”, naglasio je Dolinšek u objavi o novom tehnološkom rješenju.

Inače, PlanRadar je ovu inovaciju kreirao u suradnji s Workatom, specijaliziranom platformom koja, kako kažu, koja omogućuje i poduzećima i IT-u da integriraju svoje aplikacije, automatiziraju poslovne tijekove i pokreću rezultate u stvarnom vremenu iz poslovnih događaja.

Rastuća potražnja
“S obzirom na to da građevinska industrija nastoji maksimizirati učinkovitost, vidimo rastuću potražnju za automatiziranim radnim tijekovima koji povezuju timove u uredu i na terenu u svakoj fazi životnog ciklusa građevinskog projekta.

PlanRadar Connect izvrstan je primjer low-code/no-code platforme tvrtke Workato koja omogućuje svima da jednostavno kreiraju prilagođene automatizacije za premještanje kritičnih informacija o projektu i zadataka između PlanRadara i preko 200 drugih kritičnih poslovnih aplikacija,” rekao je Gautham Viswanathan, direktor proizvoda kompanije Workato.

Komentirajte prvi

New Report

Close