PhotoMath preuzelo 11 milijuna korisnika

Autor: Bernard Ivezić , 02. veljača 2015. u 22:00
Damir Sabol, osnivač Iskona ima novi uspješan startup/ Marko Lukunić/PIXSELL

Hrvatska mobilna aplikacija tri mjeseca od predstavljanja zadržala korisnike i rast.

Hrvatsku mobilnu aplikaciju PhotoMath u tri mjeseca od predstavljanja preuzelo je 11 milijuna korisnika, a njihov broj i dalje stabilno raste, doznaje Poslovni dnevnik.

Damir Sabol, osnivač zagrebačke tvrtke Slikoplat koja je krajem listopada s PhotoMathom ušla u finale najvećeg europskog startup natjecanja, TechCrucha u Londonu, kaže da je vrlo zadovoljan rastom. "Mnogo smo naučili u posljednja tri mjeseca o korisnicima PhotoMatha i njihovim potrebama te ćemo tijekom veljače objaviti novu iPhone, iPad i prvu Andorid verziju aplikacije čime očekujemo daljnji rast broja korisnika", kaže Sabol. Navodi da su njihovi korisnici vrlo aktivni. Mjesečno pomoću PhotoMatha riješe više od osam milijuna matematičkih zadataka.

"Nova verzija PhotoMatha, koja je u pripremi, sad je pravi proizvod prilagođen potrebama korisnika, i vjerujem veliki korak naprijed od onoga što smo predstavili u listopadu kad smo takoreći pokazali mogućnosti tehnologije", kaže Sabol. PhotoMath je u prvom danu, kad je pušten za AppStore, preuzelo je 110 tisuća korisnika iz cijelog svijeta. Sutradan više od pola milijuna, a treći dan bilo je preko 2,5 milijuna korisnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close