Philips u Zagrebu predstavio seriju televizora za 2013.

Autor: Agencija VLM , 21. svibanj 2013. u 15:48
Foto: Philips

Najviše pozornosti privukao je DesignLine 3D Smart LED TV, dostupan u izvedbama s 46 i 55 inča.

Philips je danas u Zagrebu predstavio seriju televizora za 2013. godinu. Osim najnovijih modela iz linija 5000, 6000, 7000 i 8000 predstavljen je i DesignLine 3D Smart LED TV, dostupan u izvedbama s 46 i 55 inča, koji je privukao najviše pozornosti.

DesignLine TV koristi tehnologiju Perfect Pixel HD, koja, kako objašnjavaju u Philipsu, za cilj ima pružiti sliku bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki je piksel poboljšan ne bi li bio bolje usklađen s okolnim pikselima, što rezultira boljom oštrinom. Zahvaljujući patentiranoj Philipsovoj tehnologiji Ambilight XL zaslon televizora izgleda širi, jer izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Ta je tehnologija ugrađena u sve danas predstavljene televizore.

– Ambilight je jedinstvena Philipsova tehnologija koja povećava ekran tako što sa zadnje strane projicira svjetlosni sjaj na zid oko njegovog okvira. Funkcija Ambilight boju i svjetlinu automatski prilagođava slici na ekranu. Boja i svjetlost je zbog funkcije prilagođavanja na zidu uvijek savršena, bez obzira na boju zida. Rezultat je opušteno gledanje, bez napetosti u očima – rekao je Nikola Radman-Livaja, voditelj predstavništva TP Vision u Hrvatskoj i BiH, dodajući da se 81 posto kupaca ponovo odlučuje na kupnju televizora s funkcijom Ambilight.

Televizori imaju i velike mogućnosti povezivanja s drugim uređajima zahvaljujući po četiri izlaza za USB i HDMI, komponentnom ulazu YpbPr, ulazu SCART te integriranoj bežičnoj vezi Wi-Fi 11n s certifikatom Wi-Fi Miracast. Philipsov novi DesignLine može se kupiti u po maloprodajnoj cijeni od 14.999 kuna za 46 inčni model, odnosno 21.999 kuna za 55 inčni model.

Komentirajte prvi

New Report

Close