Perović, Smuđa i Gradinščak prešli u Sedam IT

Autor: Bernard Ivezić , 08. veljača 2016. u 21:59
Ante Jurišić želi tvrtku okrenuti prema izvozu/PIXSELL

Najveći hrvatski proizvođač CRM-a privukao stručnjake za upravljanje kupcima.

Najveći hrvatski proizvođač CRM-a, tvrtka Sedam IT, koju vodi Ante Jurišić, privukla je tri iskusna IT menadžera s kojima želi ojačati prodaju i upravljenje kupcima na regionalnom nivou Igora Perovića, Gordana Smuđa i Martinu Gradinščak. Tvrtka zapošljava 77 radnika.

"Razliku koju čini Sedam IT vidljiva je i bo broju prijava kandidata, ali i po kvaliteti kadra koji se želi pridružiti našem timu", pojašnjavaju u Sedam IT-u. Domaće IT tvrtke, naime, sve teže privlače vrhunske IT stručnjake zbog primamljivih ponuda iz inozemstva. Stoga u Sedam IT-u dolazak novih stručnjaka smatraju velikim uspjehom.

Igor Perović ima 15 godina iskustvo u branši. U Sedam IT prešao je iz Ericssona NT gdje je posljednje tri godine pružao izravnu podršku krajnjim korisnicima. Prethodno je radio u Nokiji, Vipnetu i Versu. Gordan Smuđ pak ima deset godina iskustva. Radio je na velikim projektima za Perpetuum Mobile, te vodio klijente u King ICT-u, Recro Netu i S&T-u Hrvatska. Martina Gradinščak ima pet godina iskustva. Karijeru je započela u global business odjelu IBM-a Hrvatska, a nastavila je kao voditeljica ključnih kupaca Storm Computersa.

Komentirajte prvi

New Report

Close