Pametnim senzorima do idealnih šparoga i jagoda

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2017. u 14:03
Održane su brojne prezentacije, Foto: PD

Tvrtka Bosch u Jastrebarskom predstavila najnovija tehnološka dostignuća.

U Jastrebarskom je pod nazivom FESTEH održan prvi Boschov festival tehnologije. Na njemu je Bosch prisutne upoznao s kompletnom ponudom u regiji te im prezentirao nove poslovne mogućnosti koje nudi njihova suvremena tehnologija.

“Upravo je tehnologija glavni pokretač rasta i razvoja naše kompanije, ona je naš zajednički posao, naša strast i ono što nas obilježava već više od 130 godina”, kazala je u pozdravnom obraćanju Mirsada Kudrić, direktorica tvrtke Bosch za Hrvatsku i Sloveniju.

U sklopu FESTEH-a prezentaciju svojih pametnih rješenja i najnovijih postignuća predstavilo je svih šest odjela iz Boscha Hrvatska. Tako je odjel električnih alata na zanimljiv način predstavio razliku između običnih i suvremenih Bosch alata tehnologije 21. stoljeća. Odjel toplinske tehnike predstavio je najsuvremenije aplikacije u sustavu pametne kuće. Odjel industrijske tehnologije pojasnio je značaj Bosch rješenja, a autooprema je prezentirala aplikaciju budućnosti i način na koji ćemo automobile koristiti bez ključeva, dok će se automobili sami parkirati. Odjel sigurnosnih sustava pokazao je kako se Bosch sustavi ne mogu hakirati i kako ih je nemoguće premostiti što je na licu mjesta demonstrirano sprečavanjem krađe dijamanta. Na kraju je odjel pametnih rješenja po prvi put predstavio nova pametna rješenja u poljoprivredi, gdje se putem pametnih senzora dolazi do kvalitetnih i većih uroda, poput idealnih šparoga i jagoda.     

Komentirajte prvi

New Report

Close