Obrisali ste poruke s WhatsAppa, a želite ih natrag? Evo kako ih možete vratiti

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2020. u 14:30
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Poruke se mogu ukloniti iz pojedinačnih i grupnih razgovora, a ta opcija je dostupna na svim Android, iOS i Windows mobitelima.

Poruke s WhatsAppa se ne brišu trajno jer obrisane poruke možete pronaći ponovo, bilo da koristite iPhone ili Android. Zapravo, postoji više iznenađujuće jednostavnih načina kako ih ponovo pronaći, piše Index.hr

Poruke se mogu ukloniti iz pojedinačnih i grupnih razgovora, a ta opcija je dostupna na svim Android, iOS i Windows mobitelima. Kada uklonite poruku, stiže vam obavijest koja kaže "Ova poruka je obrisana."

Međutim, poruke ostaju sačuvane na vašem mobitelu i možete ih otkriti pomoću WhatsApp rezervne kopije.

Sustav stvara rezervne kopije svih vaših poruka svako jutro u 2 sata, iako se učestalost čuvanja poruka može promijeniti i biti na tjednoj ili mjesečnoj razini.

Da biste pročitali obrisanu poruku, deinstalirajte WhatsApp, a zatim ga ponovo instalirajte. Nakon što se opet prijavite, moći ćete vratiti sve razgovore i rezervne kopije. Samo izaberite opciju za oporavak i bit će vam vraćeni svi razgovori, uključujući i obrisane poruke koje će biti prikazane kao da nikada nisu ni brisane.

Čak i bez upotrebe rezervne kopije, brojne aplikacije nude opciju za otkrivanje obrisanih poruka s WhatsAppa.

Aplikacije poput Notification History Log i Notification Log prikazuju vam sve obavijesti sačuvane u registru vašeg mobitela, uključujući i razgovore s WhatsAppa.

Ponovnim pokretanjem mobitela, također možete resetirati registar obavijesti, brišući svaku šansu za povratak obrisanih poruka.

Komentari (1)
Pogledajte sve

….bez veze je vraćati kad smo već odlučili i obrisali.
Vijest bi bila da postoji aplikacija koja garantirano obriše i na mobitelu i kod whatsAppa i po mogućnosti na mobitelima na koje je bila poslana poruka .

New Report

Close