NFON pruža sve, sad čak i plaća zamjenu starog sustava za NFON

Autor: PD VL native tim , 30. lipanj 2022. u 07:06
Foto: NFON

Možda vas naziv NFON asocira na telefon? Pa, djelomično ste u pravu, ali ako pogledamo širu sliku, to je zapravo potpuno pogrešno. NFON je rješenje za telefoniju u oblaku i sinonim je za savršenu komunikaciju putem više kanala i na svim mogućim uređajima.

NFON Cloudya omogućuje pozive s jednog telefonskog broja, bez obzira na to koji komunikacijski kanal upotrebljavate. To u praksi znači stalnu dostupnost, a u poslovanju veliku prednost u odnosu na konkurenciju. Je li vaš posao ikada došao u pitanje jer vas klijent nije mogao dobiti na telefon? Naravno. Nemojte dopustiti da vam se to dogodi. Dobivanje odgovora često u klijentima budi povjerenje. A s NFON uslugama uvijek ćete im odgovoriti – bilo gdje, bilo kada, na bilo kojem uređaju.

Budući da je NFON Cloudya usluga u oblaku, vaš davatelj vam je može pružiti u trenu, a vi nikada nećete morati brinuti o IT infrastrukturi ili sigurnosti… jednostavno ćete upotrijebiti najbolje što svijet komunikacija može ponuditi. Stoga ćete sustavu NFON Cloudya moći pristupiti s bilo kojeg mjesta, bilo kada i putem bilo kojeg uređaja.

Do kraja rujna 2022. pri zamjeni starog telefonskog sustava za sustav NFON zamjenu plaća NFON >>> više saznajte OVDJE .

Budite produktivniji nego ikad prije

Uz Cloudya Meet & Share nijedna videokonferencija više neće biti dosadna, a sve će podsjećati na sastanak uživo, bez obzira na to gdje se sudionici zapravo nalaze. Profinjeno korisničko iskustvo sa funkcijama koje će vas oduševiti učinit će svaki sastanak zanimljivijim, a korisnike neće zanimati kako doći do neke od funkcija, već će biti usredotočeni na sadržaj koji je ključan za poslovanje. 

Foto: NFON

Videopozivi, zakazivanje sastanaka, jednostavne poveznice za sastanak koji dijelite sa sudionicima i zadnje, no ne i najmanje važno – telefonski pozivi. Ako znamo da se radi o usluzi u oblaku, u ovom trenutku možemo napisati da je granica samo nebo. Kad govorimo o usluzi koja nudi sve, podrazumijeva se da interaktivne videokonferencije omogućuju dijeljenje zaslona, podizanje ruku za upite sudionika, uključivanje i isključivanje kamere, zvuka…

NFON je usluga koja kombinira nevjerojatan raspon komunikacijskih alata koji su dostupni putem jedne aplikacije. I upravo je to ono što je najnevjerojatnije. Od fiksnih telefonskih poziva, preko mobitela, tableta i računala, NFON nudi rješenja za svakoga i za svaku priliku. I sve to s jednog telefonskog broja na koji ćete uvijek biti dostupni, gdje god se nalazili.

Integraciji nema kraja – a rezultat je savršeno rješenje

NFON nudi široku paletu rješenja za različite industrije te omogućuje komunikaciju s korisnicima putem aplikacije WhatsApp, SMS poruka i e-pošte. Također nudi čitav niz integracija s CRM, PLM i ERP sustavima, te u određenoj mjeri s konkurentskom aplikacijom Microsoft Teams*. Nije li to najbolje? Čak i ako upotrebljavate Microsoft Teams i zadovoljni ste aplikacijom, ona ne pruža sve ono što NFON može ponuditi sa svojim uslugama. Tako možete imati uslugu Cloudya, iskoristiti NFON integraciju za Microsoft Teams* i iz svake ćete situacije izaći kao pobjednik.

Akcija CASHBACK do kraja rujna 2022.

Do kraja rujna 2022. pri zamjeni starog telefonskog sustava za sustav NFON zamjenu plaća NFON >>> više saznajte OVDJE.

*Microsoft Teams je zaštitni znak grupe tvrtki Microsoft.

Sadržaj omogućio NFON

New Report

Close