Na WhatsApp dolaze četiri korisne nadogradnje koje će vam se svidjeti

Autor: Poslovni.hr , 03. studeni 2021. u 09:03
Foto: Unsplash

Donosimo pregled najboljih novih značajki popularne aplikacije za dopisivanje.

WhatsApp redovno nadograđuje svoju aplikaciju novim značajkama i proširuje mogućnosti postojećih. Evo izbora četiri značajke za koje vjerujemo kako će vam biti korisne i kako ćete ih rado koristiti, piše tportal.

Obrada fotografija na računalu

Ako ste često za računalom vjerojatno već koristite WhatsAppovu aplikaciju za stolna računala. Sve dosad nije bilo moguće koristiti ju za obradu fotografija već ste za to morali koristiti alat u aplikaciji za mobitele.

Od sad je isti alat dostupan i u izdanju aplikacije za web, odnosno stolna računala pa ćete moći okretati i rezati fotografije te im dodavati tekst i naljepnice.

Kako biste aktivirali alat dovoljno je kliknuti sličicu spajalice pa ljubičastu sličicu Photos & Video i zatim odabrati sličice i video zapise koje želite obraditi i podijeliti. Kao i u aplikaciji za mobitele, možete slati više slika i video zapisa odjednom.

Brža reprodukcija glasovnih poruka

Od sad je moguće ubrzati reprodukciju glasovnih poruka u aplikaciji za mobitele i stolna računala za 1,5 ili dva puta. Pokrenite poruku. Sličica vašeg kontakta promijenit će se na 1x. Kucnite ju kako biste odabrali drugu brzinu.

Prijedlozi naljepnica

Više ne morate listati kartice kako bi pronašli naljepnicu koju želite poslati. Naime, WhatsApp će vam ih sam predložiti još dok tipkate. U toj aplikaciji tvrde kako i dalje ne znaju što tipkate i pretražujete.

Pretpregled poveznica

WhatsApp sad omogućava pretpregled sadržaja poveznica koje šaljete ili primate. Naslov i slika dat će vam bolji uvid o čemu se radi, kako bi vam pomoglo pri odluci trebate li kliknuti poveznicu ili ne, piše Tech Advisor.

Komentirajte prvi

New Report

Close