Na regionalnoj blockchain konferenciji 80 predavača i 30 tvrtki

Autor: Poslovni dnevnik , 09. svibanj 2023. u 22:00
Četvrto izdanje BlockSplita, održat će se u glavnom dalmatinskom gradu 23. i 24. svibnja/PD

Među nagradama su 10.000 USD u softverskim uslugama Blanka i akceleratorski programi u Inn Mindu. 

Četvrto izdanje BlockSplita, najveće regionalne blockchain konferencije, održat će se u glavnom dalmatinskom gradu 23. i 24. svibnja, a dolazak je potvrdilo 80 predavača i 30 tvrtki.

Organizatori najavljuju kako će o ovoj tehnologiji u Splitu govoriti i sam gradonačelnik, inače doktor znanosti Ivica Puljak koji će moderirati panel o decentraliziranoj znanosti, kao o glavnom izazivaču tradicionalnih akademskih sustava i novom pristupu dolaska do znanstvenih zaključaka, ali i suradnji.

“Ponosan sam da je upravo Split mjesto koje raširenih ruku dočekuje nova tehnološka rješenja kojima će znanost postati dostupnija svima. Naša je akademska, poslovna i građanska zajednica prepoznala važnost da iskoristimo priliku i zakoračimo naprijed na pozornici BlockSplita”, izjavio je Puljak.

Organizatori ističu gostovanje Joshue Batea, osnivača DeSci Worlda i Sarah Rouse, suosnivačice SpaceBioDAO, te podsjećaju da će konferencija imati i Web3 Startup Pitch natjecanje u sklopu kojeg će 10 najboljih biti pozvano na izlaganje pred stručnim žirijem i publikom u kojoj će se nalaziti investitori iz ključnih investicijskih fondova poput LAUNCHub Ventures, Meta Change Capital i Deadalus Angels.

Među nagradama su 10.000 USD u softverskim uslugama Blanka i akceleratorski programi u Inn Mindu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close