Na Google Chrome nakon dugo čekanja stiže nova besplatna opcija

Autor: Poslovni.hr , 14. listopad 2021. u 10:28
Foto: Unsplash

Ovaj dodatak je također dostupan i za Microsoft Edge te rješava jednu od najvećih glavobolja brojnih korisnika, pruživši mogućnost elegantnog uređivanja i pregleda PDF dokumenata.

Proširenje koje omogućava uređivanje poznatog formata dokumenata dostupno je za besplatno preuzimanje.

Nakon jako dugo čekanja, konačno smo dobili besplatan alat za uređivanje PDF datoteka u Chromeu – i to izravno iz Adobea, prenosi tportal.

Softverski div je predstavio službenu ekstenziju iz Adobea koja korisnicima daje pristup, citiramo, ‘najsveobuhvatnijim kompletom alata za PDF-ove ravno unutar preglednika’. Izlazak ovog dodatka znači da korisnici više neće morati preuzimati Vanjski Adobe Acrobat ili druge alate koji omogućavaju pristup PDF datotekama na internetu, prenosi TechRadar.

Ovaj dodatak je također dostupan i za Microsoft Edge te rješava jednu od najvećih glavobolja brojnih korisnika, pruživši mogućnost elegantnog uređivanja i pregleda PDF dokumenata. Opcije uključuju mogućnost preuzimanja i dijeljenja PDF-a s drugima ili grupnog osvrta bez potrebe za slanjem privitaka.

Korisnici će od sad moći brzo dodavati komentare, isticati tekst i ostale stvari na koje su navikli – unutar preglednika pomoću novog panela s komandama. Nadogradnja također uvodi mogućnost elektroničkog potpisa bez preuzimanja dodatnih alata.

Konačno, nova značajka za kontinuitet omogućit će vam izlazak iz PDF datoteke ili preglednika te ponovni kasniji ulazak sa svim pohranjenim promjenama – na istom mjestu unutar dokumenta gdje ste ga ostavili. Konačno, preglednici će tkaođer dobiti mogućnostu uređivanja PDF-a još jednom značajkom koja dozvoljava dodavanje teksta u dokument bez ulaska u dodatnu aplikaciju.

Komentirajte prvi

New Report

Close