‘Kako uspješno prodati umjetnu inteligenciju i ne poginuti’

Autor: Poslovni dnevnik , 25. kolovoz 2022. u 13:45
U prostoru tvrtke CROZ sudionici će dobiti važne informacije iz područja koje se smatra dijelom industrijske revolucije 4.0/T. Miletić/PIXSELL

Sudionici meetupa 1. rujna saznat će kako prepoznati potrebe tržišta te osmisliti i plasirati vlastiti proizvod.

Nakon ljetne stanke Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju, CroAIs, u sezonu događanju ulazi s meetup-om “Kako uspješno prodati AI i ne poginuti”.

“Želimo razbiti mitove o prodaji proizvoda temeljenih na umjetnoj inteligenciji te kako to izgleda iz pozicije startupa, a kako iz pozicije velike kompanije”, kaže Martina Silov, projektna menadžerica CroAI-a.

Sudionici meetupa 1. rujna saznat će kako prepoznati potrebe tržišta te osmisliti i plasirati vlastiti proizvod, i to u okruženju u kojem se implementacija visoke tehnologije i dalje smatra rizičnom. Svoja iskustva i znanja na tu temu podijelit će vodeća imena hrvatske AI scene.

Tako će Izet Ždralović iz Microblinka otkriti kako je ta kompanija od nekoliko zaposlenika došla do pozicije budućeg jednoroga te kako su se prilagođavali potrebama tržišta.

Perspektivu velike kompanije predstavit će Smilja Plišić Velimirović, direktorica za upravljanje vrijednostima kupaca HT-a, a Luka Gauta, business solution konzultant iz CROZ-a, objasnit će koliko je zahtjevno kreirati proizvod prema potrebi klijenta.

Poziciju startupa predstavit će Matija Nakić, osnivačica Farseera. Događanje koje će dati važne informacije i odgovore u području koje se smatra dijelom industrijske revolucije 4.0, besplatno je za sve.

Komentirajte prvi

New Report

Close