Legendarna Nokia 3310 stigla u Hrvatsku: Evo koliko će trajati baterija

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2017. u 09:54
Foto: Reuters

Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

Dugo očekivana Nokia 3310 napokon je stigla u prodaju u Hrvatsku! Ovaj uređaj, sinonim za izdržljivost, kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju, ima veliki broj poklonika diljem svijeta, a ujedno je i najprodavaniji mobitel u Hrvatskoj do danas.

Nezapamćen interes kupaca

Od trenutka predstavljanja u Barceloni, u veljači 2017. zabilježen je do sad nezapamćen interes kupaca i velik broj upita za novim modelom, piše Večernji list. Važno je istaknuti da se radi o klasičnom mobitelu s tipkama u eri apsolutne vladavine pametnih telefona.

Što donosi nova Nokia 3310? 

Nokia 3310 prvi puta je predstavljena 2000. godine i od tada je postala kultni pojam u svijetu mobilne tehnologije, ali i u pop kulturi općenito. Ovaj model obilježili su iznimno čvrsto i otporno kućište, gotovo imuno na padove i oštećenja, ali i atraktivno zamjenjivo kućište s kojima su korisnici mogu personalizirati svoj uređaj.  Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji. 

Novi LCD zaslon u boji na novom modelu iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. Verzija 2017 donosi i 2MP kameru s bljeskalicom te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tijekom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada.

Veliki povratak ima i legendarna Zmijica. Iako su različite verzije ove popularne igre godinama dostupne kao aplikacije za pametne telefone, nova verzija dolazi u redizajniranom dizajnu u boju.     

Komentari (2)
Pogledajte sve

napokon, mobitel za mene!

To je mobitel,a ne ovi loši androidi!

New Report

Close