Krenula je potraga za najboljima na webu

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2012. u 14:29
.

Prijave na natječaj Vidi Web Top 100 za 2012. godinu traju do 10. studenog, a nagrade će potom biti dodijeljene u 11 kategorija.

VIDI WEB TOP 100 krenuo je  i ove godine u potragu za najboljim web servisima, portalima, blogovima i mobilnim aplikacijama. VIDI WEB TOP 100 natječaj  je koji svake godine privuče tisuće prijava i zanimljivih web projekata od kojih neki kasnije naprave uspješan proboj i na svjetsko tržište. Na natječaj VWT100 mogu se prijaviti profesionalci koji se bave razvojem internetskih stranica, mobilnih aplikacija, amateri koji pišu svoj blog, tvrtke sa svojom korporativnom ili Facebook stranicom. U odabiru za najboljih 100 traži se dobar i kvalitetan sadržaj, ali i dobar i funkcionalan dizajn. Naglasak će biti na primjeni inovacija u gotovom WEB proizvodu.

Prijave na natječaj Vidi Web Top 100 za 2012. godinu traju do 10. studenog 2012., a nagrade će potom biti dodijeljene u 11 kategorija: Blogovi/ Korporativne stranice/ Mediji, novosti, oglasnici/ Web promocija, Community servisi i social media aplikacije/ Turizam i putovanja/ Sport, zdravlje, prehrana/ Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi/ Znanost, obrazovanje, kultura/ Zabava, moda, glazba / Mobilni web i mobilne aplikacije te kao dodatna kategorija Vidi Web Top 10 ExU, namijenjena webovima iz cijele regije.

Pobjednike će odabrati neovisni žiri sastavljen od renomiranih stručnjaka, predstavnika medijskih kuća i institucija kojemu će Stručno vijeće, sastavljeno od profesionalaca iz struke, postaviti kriterije ocjenjivanja za ovu godinu. Prošle su godine, među ostalima, najboljim webovima proglašeni „slatki portali“ (Damijenestoslatko.com, Volim-slatko.com), web tvorca najbržeg električnog automobila na svijetu Rimac-automobili.com, Dnevnik.hr, a Pakostane.hr proglašen je najboljim u kategoriji Turizam i putovanja.  Novost u ovogodišnjem izboru je Public voice odnosno poseban žiri sastavljen od ljudi odabranih među Vox populi publikom na Internetu. Public voice žiri sudjelovat će u odabiru najboljih webova u jednoj od kategorija. 

Komentirajte prvi

New Report

Close