Krajem godine Google gasi Hangouts, evo što će ga zamijeniti

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2019. u 10:19
Foto: Wolfram Kastl/DPA/PIXSELL

Nakon prilično duge ere Googleovog sustava za video i tekstualnu komunikaciju, on konačno ide u mirovinu.

Nakon prilično duge ere Googleovog sustava za video i tekstualnu komunikaciju, u listopadu 2019. on konačno ide u mirovinu, a zamijenit će ga – nešto vrlo slično.

Krajem ove godine konačno ćemo reći zbogom Google Hangoutsima koje kompanija planira zamijeniti oku ugodnijom aplikacijama Hangouts Chat i Hangouts Meet, prenosi tportal.

Početak kraja starih Hangoutsa bit će listopad kada će Google početi povlačiti staru aplikaciju Hangouts iz portfelja namjenjenog korisnicima G Suitea (kompanijama koje plaćaju korištenje Google aplikacija). Tim rečeno, pripremite se na naricanje tisuća običnih Google korisnika koji će kukati za starim Hangoutsima, bez obzira na činjenicu da će se prijelaz na Hangouts Chat i Hangouts Meet prvo primjeniti na korisnicima G Suitea.

Google, naime, na planira mijenjati Hangoutse sve dok G Suite korisnici s njima ne budu u cijelosti zadovoljni, što znači da ćemo mi ('obični' korisnici) pričekati barem sredinu 2020. kako bismo iskusili novi asortiman aplikacija za čavrljanje i video razgovore.

Komentirajte prvi

New Report

Close