KentBank implementira sustav NovoDoba

Autor: Poslovni.hr , 29. listopad 2012. u 12:05
Ilustracija

NovoDoba je visokoefikasni, automatizirani i integrirani bankarski sustav, u cijelosti razvijen od strane stručnjaka tvrtke ABBA d.o.o.

Konzorcij INFOSISTEM-ABBA potpisao je krajem rujna Ugovor o isporuci i implementaciji Core Banking Sustava NovoDoba s KentBank d.d. (bivša Banka Brod d.d.), priopćeno je iz Infosistema.

Nakon višemjesečnih pregovora i prezentacija mogućnosti ABBA NovoDoba Sustava, ugovor su u ime KentBanka potpisali predsjednik Uprave Mehmet Murat Sabaz i član Uprave Mićo Tomičić, a na strani konzorcija direktor ABBA d.o.o. Ivica Hasanec i član Uprave Infosistema Joško Dorić.

NovoDoba je visokoefikasni, automatizirani i integrirani bankarski sustav, u cijelosti razvijen od strane stručnjaka tvrtke ABBA d.o.o., a koji bi KentBank d.d. trebao uvelike olakšati izvršavanje ambicioznih planove na hrvatskom tržištu, stoji u priopćenju. To je Višeslojni Bankarski Sustav Aplikacija kojim je pokriveno cjelokupno bankarsko poslovanje, od štednih i kreditnih poslova za građane i svih poslova za pravne subjekte, do razmjene podataka sa sustavima plaćanja i kartičnim kućama (NKS, SWIFT, CARD, itd.), te izvješćivanje HNB-a i ostalih institucija. 

Implementacija sustava NovoDoba u KentBank d.d. planirana je u prvom kvartalu 2013., zaključuje se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close