Slovencima neograničeno ‘surfanje’ u RH za svega 10€ mjesečno

Autor: Darko Bičak , 08. srpanj 2013. u 11:35
Thinkstock

To je rezultat pregovora Hrvatskog Telekoma sa slovenskim operaterom o međunarodnom roamingu.

Slovenski turisti, pretplatnici Telekoma Slovenije, od sada će u Hrvatskoj moći neograničeno koristiti internet za svega 10 eura mjesečno. To je rezultat pregovora Hrvatskog Telekoma sa slovenskim operaterom o međunarodnom roamingu. Iako za sada nema konkretnih recipročnih mjere, za Hrvate u Sloveniji, iz HT su najavili opciju za sve korisnike koji borave u Sloveniji i koriste mobilnu mrežu Telekoma Slovenije. Akcijska cijena od 10 eura za Slovence u Hrvatskoj biti će na snazi do 30. rujna.

Iz HT-a pojašnjavaju da je na ovaj način nadograđena dugogodišnja suradnja Hrvatskog Telekoma i Telekoma Slovenije kao međunarodnih roaming partnera te će korisnici oba operatora dobiti dodatnu vrijednost prilikom korištenja mobilnih usluga u susjednoj zemlji.

Uz ovu suradnju, korisnici Hrvatskog Telekoma i Telekoma Slovenije moći će prilikom boravka u susjednoj državi bezbrižno pristupati informacijama, zabavi ili poslu putem mobilnog interneta. Za svoje korisnike koji putuju u inozemstvo Hrvatski Telekom je pripremio i Travel & Surf opcije uz koje korisnici mogu diljem Europe koristiti mobilni internet kao da su u Hrvatskoj – bez brige o troškovima imaju pristup svim potrebnim informacijama i zabavi. Za poslovne korisnike tu su opcije Travel & Work koje omogućuju surfanje u više od 50 zemalja diljem svijeta po cijeni već od 1 kn za 1 megabajt.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koliko će HT manje zaraditi zbog ovoga??

New Report

Close