IT tvrtka Agency04 otvorila novi ured

Autor: Lucija Špiljak , 08. listopad 2021. u 07:34

Više od 130 zaposlenika.

Nakon Zagreba i njemačkog Hessena, domaća IT tvrtka Agency04 u centru Splita je otvorila je svoj treći ured. Time su, navode, ujedno prešli brojku od 130 zaposlenih.

„Želimo da taj ured bude ravnopravan zagrebačkom, a profil zaposlenika bit će isti kao i u postojećem uredu. Split je ogroman bazen stručnjaka, s odličnim sveučilištem i dugom tradicijom IT scene, i zajednica u Splitu je jako aktivna“, rekao je Roko Roić, suvlasnik i CCO u Agency04.

Organizirat će u splitskom uredu Pametni radni tjedan što znači da zaposlenici ne moraju dolaziti na posao ponedjeljkom i petkom. Utorkom i četvrtkom dolaze oni kojima je ured u blizini doma, a srijedom su u uredu svi, kada se ujedno planiraju i zajedničke aktivnosti.

Agency04 proglašavan je jednom od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi i jednom od 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji. Roić ističe kako je cilj je nastaviti s rastom, ali zadržati razinu kvalitete.

U novom uredu u Splitu, u 400 kvadrata, trenutno radi sedmero ljudi, uglavnom na backend, web i mobile rješenjima. Zapošljavaju trenutno i veliki broj novih kolega na raznim razvojnim i dizajnerskim pozicijama za rad na projektima u insurtech, fintech, healthcare, hospitality i IOT domenama.

Agency04 i dalje traži zaposlenike za svoj zagrebački i splitski ured, a nude i full-remote opcije rada. Trenutno imaju otvorenih osam različitih pozicija za posao; od Java Engineera, Full Stack Engineer i .NET Engineera do UX/UI dizajnera.

Komentirajte prvi

New Report

Close