IT Sistemi i eVision pod okriljem Asseco SEE grupacije

Autor: Lucija Špiljak , 23. rujan 2021. u 21:59
Damir Popović, izvršni direktor IT Sistemi, koji, kao i Zvonimir Mavretić u eVisionu, ostaje u Upravi tvrtke/PD

Ovaj segment rješenja i usluga bit će zasebna vertikala našeg poslovanja na razini ASEE Grupe.

Asseco SEE preuzeo je tvrtke IT Sistemi i eVision, učvrstivši poziciju jedne od vodećih regionalnih kompanija u području digitalizacije poslovanja. Kako navode, akvizicije IT Sistema kao jedne od najvećih hrvatskih kompanija u području digitalizacije poslovanja i upravljanja dokumentima u velikim sustavima, te eVisiona specijaliziranog za Enterprise Information Management (EIM), poklapaju se sa strategijom Asseca koji, uključivanjem novih članica, proširuje ponudu proizvoda i usluga primjenom suvremenih tehnologija i inovacija.

“Naš ulazak u ASEE Grupu vidim kao krunu dosadašnjeg rada i izvrsnu priliku za daljnji razvoj naših stručnjaka u tehnološki naprednom, globalnom okruženju”, rekao je Damir Popović, CEO tvrtke IT Sistemi. On i Zvonimir Mavretić iz eVisiona ostaju u Upravama kompanija.

“Kako bismo svojim klijentima davali najnapredniju podršku u području digitalizacije, poseban naglasak stavili smo na Business Process Management i Content Management. Ovaj segment rješenja i usluga bit će zasebna vertikala našeg poslovanja na razini ASEE Grupe. Otvaramo mogućnost potpune internacionalizacije rješenja i znanja iz ove domene koje postoje u IT Sistemima i eVisionu, uz postojeće ASEE timove u Rumunjskoj i Srbiji”, najavio je Marek Sieczak, COO ASEE Grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close