Intel® NUC jedno je od najjačih malih računala na svijetu, dimenzija 10×10 cm

Autor: PD VL native tim , 08. lipanj 2021. u 09:20
Foto: PIXSELL

Ovo prenosivo računalo, idealno je za urede, poslovne sastanke, predavanja, prezentacije i edukacije.

Prosječni životni vijek računala je 3 do 5 godina, stoga je odabir pravog modela za vaše poslovne potrebe važan dio slagalice vašeg poslovnog uspjeha. Treba birati pametno i svoje poslovno računalo smatrati investicijom, a ne troškom. Na koncu, ono je alat koji čini vaše poslovanje učinkovitijim i možda je ključan u stvaranju proizvoda ili usluga koje prodajete svojim kupcima.

I dok nabrajate ono što bi vam vaše računalo trebalo donijeti, praktičnost će se vjerojatno naći na vrhu parametara kojima ćete se voditi. Nakon toga ćete se vjerojatno fiksirati na laptop kao jedinu mogućnost odabira, no to ne mora biti tako.

Praktičnost je često omeđena pitanjem “Što ako će mi računalo trebati doma?”. U današnjem suvremenom svijetu poslovanja i okolnostima pandemije to se pitanje nameće logičnim, a zahvaljujući tvrtki kao što je ona ASBISC-CR na to pitanje se može odgovoriti kratkim odgovorom: “Ponijet ćete ga sa sobom.”

Oni nude Intel® NUC, malo i praktično računalo visokih performansi koje je idealno za urede, poslovne sastanke, predavanja, prezentacije i edukacije. Veličine 10×10 cm može postati iznimna dodana vrijednost vašem radu. Iako ćemo istaknuti neke od njegovih glavnih značajki, za više detalja možete zaviriti i na link.

Računalo se i dalje smatra boljim odabirom od laptopa, a razlozi su mnogi. Kako ističu iz poslovne zajednice Small Business Bonfire, industrijska istraživanja pokazuju da su stolna računala opremljena impresivnijim procesorima i boljom ukupnom brzinom. NUC se može pohvaliti Intel® procesorom Core i3/i5/i7 10. i 11 generacije.

Takva računala krasi odgovarajuća računalna snaga potrebna za značajnije zadatke, poput pokretanja aplikacija koje se koriste u edukacijama.

Čak i s velikom količinom pohranjenih datoteka vaše će se  računalo i dalje lako pokretati, dok laptop u određenim situacijama odbija suradnju.

Foto: PIXSELL

Kao takvi mogu biti idealan ‘partner’ u dostizanju vaših ciljeva. Rad bez komplikacija želja je svakog pojedinca, a kako danas posao uključuje puno više od sjedenja za stolom – važno je obratiti pozornost na mogućnost prenosivosti. Prema istraživanju Salesforcea 55% malih poduzeća navodi nedovoljno vremena kao značajan izazov, a upravo karakteristike poput prenosivosti štede vrijeme (i živce).

Naravno, nećete vidjeti nikoga da prenosi svoje ogromno kućište, ali mogli biste vidjeti nekoga da prenosi  Intel® NUC. Moguće ga je spojiti na male ili velike ekrane, iznimno je tih i vjerojatno će izazvati pažnju vaših kolega. Ima mogućnost prikaza UHD 4K slike na tri monitora, mrežni priključak, Wireless WiFI 6, Bluetooth, 4x USB portova + USB-C Thunderbolt port. Vaše prezentacije će izgledati odlično, a s obzirom na to da ga krasi 8GB memorije i brzi M.2 PCIE SSD (250/500GB/1TB/2TB), neugodne situacije poput slidea koji se ne želi prebaciti, malo su vjerojatne.

Mini računalo poput ovog dokaz je da tehnologije stalno napreduju, a da sukladno s tim napretkom možemo i na drugačiji način razmišljati o opremanju naših ureda i opremi koja će nam biti potrebna. Jedno ovakvo mini računalo može sve kao i ono veće, a idealno je za urede, jer nudi veliku snagu i ne zauzima puno prostora. Može se ponijeti na sastanak i konferenciju. Olakšava prezentiranje te edukacije koje su u vrijeme novog koronavirusa postale mehanizam novog normalnog.

Nudi sve potrebno, praktičnost mu je zbilja vrlina, pa ako vjerujete da tehnologija zbilja ima važne učinke na poslovanje, onda možete izabrati Intel® NUC. Bez obzira na veličinu vašeg poduzeća, ovakva tehnologija ima i opipljive i nematerijalne koristi koje će vam pomoći zaraditi novac i postići rezultate koje vaši kupci zahtijevaju. Tehnološka infrastruktura utječe na kulturu, učinkovitost i odnose poduzeća. To također utječe na sigurnost povjerljivih podataka i trgovinske prednosti. Odabir pravog računala pridonosi skladu, a svima nam je jasno da je tehnologija danas pokretač mnogih dobrih stvari. Tako odabir računala može vašem poslovanju dati na novom predznaku i priželjkivanoj fleksibilnosti.

Sadržaj omogućio ASBISC-CR

New Report

Close