InnovMatch, inovativni pristup rješavanju današnjih poslovnih izazova, kojeg podupiru SAP.io i Techstars

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2017. u 15:09
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Projekt traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja.

InnovMatch je projekt koji za cilj ima inovativnim tvrtkama, startupima, programerima, poduzetnicima i studentima iz cijele Srednje i istočne Europe omogućiti rješavanje određenih poslovnih izazova te im zahvaljujući SAP Cloud Platform pomoći otkriti nove poslovne vrijednosti za korisnike. „Suradnja i inovativnost su u digitalnoj ekonomiji glavni temelji uspješnog poslovanja. Siguran sam da ćemo s našim klijentima, našom najmodernijom tehnologijom i inovativnom snagom poduzetničkog ekosustava u regiji Srednje i istočne Europe izgraditi rješenja koja uistinu mijenjaju poslovanje", izjavio je Simon Kaluža, direktor tvrtke SAP za Srednju i istočnu Europu.

Projekt traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja. InnovMatch 2017 ponosno su podržali SAP.io, Techstars i Start up Focus.

Partneri dijele svoje poslovne slučajeve

U ovom trenutku pet tvrtki iz različitih industrija i pet različitih zemalja Srednje i istočne Europe prihvatilo inovativni pristup poslovanja budućnosti, otvarajući i pozivajući zajednicu da pomogne u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva izgradnjom najsuvremenijih inovativnih aplikacija kroz SAP Cloud Platform. Partneri koji sudjeluju sa svojim poslovnim slučajevima su: Atlantic Grupa iz Hrvatske, GoodAI iz Slovačke, Sportina iz Slovenije, EuroCash iz Poljske i Selgros iz Rumunjske.

Pozivamo inovativnu snagu poduzetničkog ekosustava Srednje i istočne Europe

InnovMatch je otvoren svakoj osobi sklonoj inovativnom načinu razmišljanja iz Srednje i istočne Europe koji želi koristeći najnoviju tehnologiju, izgraditi pametno poslovno rješenje. Pozivamo inovativne Big data analitičare, kao i prediktivne analitičare ili one u realnom vremenu te one s idejama iz područja strojnog učenja, IoT-ja i drugim idejama, kao i startupe iz zemalja Srednje i istočne Europe, da sudjeluju na InnovMatch 2017. „Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti", poziva Simon Kaluža, iz tvrtke SAP CEE.

 

Sudionici će biti opremljeni svim potrebnim znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja u pravo rješenje i izravnu vezu s pravim poslovima. Osim toga, na završnom regionalnom događaju osiguran je novčani fond od 15.000 eura novčanih nagrada za tri sudionika s najboljim poslovnim rješenjima. Glavni pobjednik InnovMatcha osvojit će i putovanje u Berlin kako bi posjetio brzorastući ekosustav startupova i inovatora oko SAP.io i Techstarsa.

Kako se prijaviti na InnovMatch?

Ako imate odvažnu ideju i viziju kako tu ideju pretvoriti u poslovno rješenje pozivamo vas da se prijavite za rješavanje poslovnog slučaja nekog od naših partnera, ili s vlastitom poslovnom idejom, slanjem videozapisa u kojem je objašnjeno njihovo rješenje/proizvod. Svi poslovni slučajevi predstavljeni su na web stranici innovmatch.com.

Prijave će biti ocijenjene na dvije razine:

Svakog tko se prijavi za rješavanje specifičnog poslovnog slučaja nekog on naših partnera ocjenjivat će žiri kojeg čine partneri i predstavnici SAP-a. Žiri će procijeniti potencijal prijave pri rješavanju konkretnih poslovnih slučajeva za partnera. Pobjednik ove prve faze osvaja godinu dana potpunog korištenja SAP Cloud platforme i ulaznicu na završni regionalni događaj. Startupove koji se prijavljuju vlastitom poslovnom idejom ocijenit će predstavnici SAP-a, a finalisti će biti pozvani na završni regionalni događaj.

Na završnom regionalnom događaju predstavnici SAP-a, SAP.io i Techstars-a ocijenit će najbolju upotrebu platforme SAP Cloud za rješavanje poslovnih izazova. Glavni pobjednik dobit će novčanu nagradu i putovanje u Berlin.

Prijavite se sada na Innovmatch.com

Komentirajte prvi

New Report

Close