HT po prvi put najbolji partner Microsofta u Hrvatskoj

Autor: Bernard Ivezić , 10. lipanj 2019. u 06:00
Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma

Najveći telekom sada se vidi kao digitalna kompanija s misijom digitalizacije.

Microsoft, najveća softverska kompanija na svijetu prvi je put u Hrvatskoj nagradu za najboljeg poslovnog partnera dodijelila tvrtki kojoj temeljno poslovanje nije IT.

Titulu najboljeg Microsoftovog partnera u Hrvatskoj za 2019. godinu osvojio je Hrvatski telekom. U Microsoftu su naveli da je HT prepoznat kao jedan od njihovih globalno najboljih partnera za izvrsnost u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji. Microsoft i Hrvatski surađuju najintenzivnije u ponudi cloud usluga za poslovanje, posebno Office 365 i Microsoft 365.

Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska naglašava da je konkurencija za nagradu bila vrlo velika. U finalu je bilo 2.900 nominiranih iz 115 država.

"Čestitam HT-u na ovom važnom priznanju doprinosa kompanije i iznimno mi je drago vidjeti uspjeh koji dolazi kao rezultat vizije i poslovnog modela koji doista transformiraju tržište tako da se radujem nastavku uspješnog partnerstva i u budućim projektima", kaže T. Skoko.

Saša Kramar, član Uprave HT-a i glavni operativni direktor za poslovne korisnike kaže da sve tvrtke u Hrvatskoj bez obzira na svoju veličinu mogu imati koristi od ove suradnje. "Digitalizacija poslovanja je danas imperativ, a Hrvatski Telekom i Combis svojim uslugama čine sve prednosti digitalizacije vrlo dostupnima, a time im pomaže da budu uspješnije u svom poslovanju u Hrvatskoj i svijetu", kaže Kramar.

HT je u međuvremenu objavio i novu vizuju svog poslovanja kojom se želi pozicionirati kao digitalna kompanija, a ne više primarno telekom. Novi predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis ističe da je kompanija predana misiji da digitalizira Hrvatsku. "U HT-u želimo izgraditi svijet boljih mogućnosti, donoseći svima prednosti digitalizacije kako bi svi mogli iskoristiti najbolje što im život pruža", zaključuje Nebis.

Komentirajte prvi

New Report

Close