Smart Industry
EMISIJA “SMART INDUSTRY”

Hrvatska IT industrija uspješno konkurira na svjetskoj razini

Procjena je da će se vrijednost digitalne ekonomije u Hrvatskoj do 2025. godine povećati četiri puta. U novoj emisiji Poslovnog TV-a saznajte sve o pametnim industrijama, o softverskim robotima i robotiziranoj automatizaciji poslovnih procesa, automatizaciji marketinga i Salesforce-u te kako u Hrvatskoj pronaći i zadržati kvalitetne IT kadrove.

Poslovni.hr
14. rujan 2021. u 13:22

Digitalna transformacija odavno je nezaobilazan pojam u poslovnome svijetu. Glavni ciljevi digitalne transformacije su, među ostalim, poboljšanje performansi, optimizacija poslovnih procesa, rezanje troškova, smanjenje broja radnih mjesta gdje može doći do ljudske pogreške i povećanje broja radnih mjesta u kojima je ljudski faktor neophodan. Digitalna transformacija omogućuje i otvaranje novih tržišta, kreiranje novih izvora prihoda i održavanje konkurentnosti na tržištu.

Procjena je da će se vrijednost digitalne ekonomije u Hrvatskoj do 2025. godine povećati četiri puta. No, u Hrvatskoj se digitalna transformacija uglavnom još provodi parcijalno, no, ipak postoje hrvatske tvrtke koje su uspješno provele digitalnu transformaciju i u posljednje vrijeme ih je sve više, od malih do velikih poduzeća. Sve je više i hrvatskih IT tvrtki koje posluju u zemlji i inozemstvu te svojim pametnim softverskim rješenjima pomažu tvrtkama da se, kroz projekte digitalne transformacije prilagođene upravo njihovim potrebama, uspješno transformiraju.

U novoj emisiji Poslovnog TV-a o pametnim industrijama, o softverskim robotima i robotiziranoj automatizaciji poslovnih procesa, automatizaciji marketinga i Salesforce-u te kako u Hrvatskoj pronaći i zadržati kvalitetne IT kadrove, govore Daria Kulikova, direktorica LeverUP Consultinga, Matija Sarić, direktor tvrtke Neyho i Rahela Klenkar, poslovna analitičarka tvrtke Neyho.

New Report

Close