Gmail uveo zanimljivu novost samo za korisnike Androida, odmah je možete isprobati

Autor: Poslovni.hr , 29. rujan 2021. u 11:30
Foto: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL

Googleova usluga za elektroničku poštu dobila je zanimljiv dodatak.

Googleova usluga za elektroničku poštu dobila je mali estetski facelift u vidu kolekcije atraktivnih i šarenih profilnih sličica.

Google je napravio novu kolekciju slika dizajniranih za korisničke profilne slike, izvještava Verge. Nove ilustracije pod imenom Google Illustrations napravljene su za one koji vole šarene profilne slike, a ne žele koristiti svoje fotografije. Kolekcija slika je, kao što vidite iz naslovne ilustracije, prilično velika, prenosi tportal.

Najnovija kolekcija ilustracija pokazuje da Google nastoji imati drukčiji pristup od Microsoftovih Xbox avatara ili Snapovih Bitmojija, a koji, podsjećamo, omogućavaju izradu stiliziranih interpretacija korisnika i njihovo postavljanje kao profilne slike.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Google

Najnovije ilustracije su, bar zasad, ekskluzivne samo za korisnike Androida. Ako imate telefon koji koristi Googleov operativni sustav, jednu od novih sličica možete staviti za profilnu unutar Google Workspacea i Contactsa na Androidu.

Google također spominje da ‘trenutno radi’ na prenošenju novih ilustracija na iOS i web, kao i ‘nizu drugih proizvoda’. Također su napomenuli da će s vremenom kolekcija avatara polagano rasti.

Komentirajte prvi

New Report

Close