Gideon u partnerstvu s tvrtkom Vector Conveyors

Autor: Lucija Špiljak , 11. srpanj 2021. u 22:00
Foto: PD

Iz Gideona nam pojašnjavaju da je ovo dio njihove prodajne strategije.

Hrvatska tvrtka za robotiku i softverska rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji Gideon Brothers sklopila je partnerstvo s kompanijom Vector Conveyors iz Španjolske, njihovim prvim distributerom za španjolsko tržište.

Iz Gideona nam pojašnjavaju da je ovo dio njihove prodajne strategije koja uključuje kanale direktne prodaje ključnim kupcima te kanale indirektne prodaje, putem širenja mreže distributera preko kojih će nuditi svoje proizvode, usluge, tehničku podršku i sistemsku integraciju.

“Ovo je naš prvi distributer za španjolsko tržište, no nastavljamo se i dalje širiti i u Španjolskoj, ali i na ostala tržište, što direktno, što indirektno. Očekujemo prvenstveno kvalitetnu lokalnu podršku našim kupcima, te dostupnost Gideon Brothers autonomnih mobilnih robota i softverskih rješenja kupcima u Španjolskoj”, kažu iz tvrtke. Njihovi AMR-ovi povećavaju učinkovitost i produktivnost tako što preuzimaju operacije kao što je prijevoz, preuzimanje ili odlaganje proizvoda, kako bi se zaposlenici mogli posvetiti složenijim zadacima. Nedavno su zaključili dokapitalizaciju serije A, vrijednu 31 milijun dolara koju je predvodio Koch Disruptive Technologies (KDT), a kojom planiraju ubrzati razvoj i komercijalizaciju AMR-ova, uz širenje na tržišta Europske unije i Španjolske.

Komentirajte prvi

New Report

Close