Fil Rouge uložio u Sendbee

Autor: Bernard Ivezić , 30. rujan 2019. u 22:00
Domagoj Krpan i Ivan Arar iz startupa Sendbee

Tvrtka e-mail i telefon zamjenjuje WhatsAppom.

Fil Rouge Capital, najveći fond rizičnog kapitala u Hrvatskoj, težak 42 milijuna eura, objavio je da je investirao u domaći startup Sendbee. Vrijednost investicije nije objavljena.

Međutim, Fil Rouge je početkom mjeseca primio Sendbee u svoj akceleracijski program te tom prilikom u startup uložio 50.000 eura.

Sendbee je razvio rješenje za optimizaciju poslovne komunikacije preko Whatsappa, odnosno omogućuje tvrtkama da tu aplikaciju koriste kao zamjenu za mail, telefon i druge kanale komunikacije kad se radi o korisničkoj podršci, postprodajnoj podršci i drugim sličnim aktivnostima.

Domagoj Krpan, direktor i suosnivač Sendbeea, kaže da omogućuju tvrtkama da koriste Whatsapp kao tim, odnosno da umjesto jedne osobe na kanalu bude neograničeni broj zaposlenika ili softverskih agenata, kao i da se sve poruke vide kroz jedan 'inbox'. 

"Trenutačno radimo na integracijama sa Slackom, Salesforceom i Shopifyjem, gdje će naši korisnici biti u mogućnosti odgovarati na poruke direktno ili automatizirati slanje obavijesti tipa 'obavijesti o isporuci pošiljke', bez dodatnog razvoja", zaključuje Krpan.

Komentirajte prvi

New Report

Close