Factory opet uvodi besplatne IT edukacije

Autor: Josipa Ban , 16. veljača 2023. u 22:00
Sudionici se prijaviti mogu do 5. ožujka, a broj je ograničen /PD

Ovog će puta polaznici učiti backend razvoj, a cijeli se program provodi online.

Virovitička IT tvrtka Factory pokreće četvrti program besplatnih edukacija. Ovog će puta polaznici učiti backend razvoj, a cijeli se program provodi online, poručuju iz kompanije.

Na Factory akademiju mogu se prijaviti svi koji žele nadograditi svoje znanje iz backend developmenta.

Potrebna je samo motivacija, računalo i stabilan Internet, poručuju iz jedine IT kompanije u Hrvatskoj koja ima status strateškog Pimcore partnera.

Edukacija traje četiri tjedna, a pohađat će je četiri odabrana kandidata koji će cijelo će vrijeme imati podršku mentora. Broj sudionika, koji se prijaviti mogu do 5. ožujka, je ograničen kako bi im mentori mogli pružiti najkvalitetniju podršku, objašnjavaju.

“Tijekom godina smo shvatili da postoji jako puno ljudi koji su došli do određene razine znanja u developmentu i našli se pred zidom jer ipak nisu imali dovoljno znanja da se zaposle. Kroz našu akademiju dobit će podršku i usmjerenje”, ističe Marko Čučković iz Factoryja.

Dodaje pritom i da su otvoreni zaposliti najbolje kandidate. Do sada je Factory održao tri ovakve akademije, a prosječna ocjena kojom su ocijenjene iznosi 4.9 od 5.

Komentirajte prvi

New Report

Close