E-Kupi mjesečno isporuči 10 tisuća paketa

Autor: Bernard Ivezić , 16. prosinac 2015. u 12:00
Hrvatski e-trgovac ima 280.000 kupaca/PIXSELL

Online trgovac lani uprihodio 136,9 milijuna kuna na hrvatskom tržištu, a radi i u regiji.

Hrvatska online trgovina E-kupi objavila je da je u pet godine stekla više od 280 tisuća kupaca te da mjesečno isporučuje više od 10 tisuća paketa svojim korisnicima.

E-kupi, tvrtka u vlasništvu M SAN ulaganja i dio M SAN grupacije, u utorak je proslavio pet godina poslovanja. Prema podacima Poslovne Hrvatske tvrtka Ekupi, koja upravlja s istoimenom internetskom trgovinom, imala je u 2014. godini u Hrvatskoj prihod od 136,9 milijuna kuna i neto dobit od 574,1 tisuću kuna. Prihod joj je porastao 112,9 posto, a neto dobit 128,8 posto. Tvrtka je broj zaposlenih tijekom prošle godine povećala s 19 na 28.

 

5godina

poslovanja proslavila u utorak hrvatska online trgovina Ekupi

Prije dvije godine, kad je Ekupi posljednjih put službeno predstavio poslovne rezultate, iz tvrtke su naglašavali da na hrvatskom tržištu ostvaruju tek dio prihoda. Tako je prema Poslovnoj  Hrvatskoj za 2011. godinu tvrtka imala 17,7 milijuna kuna prihoda, odnosno toliki su joj bili prihodi na hrvatskom tržištu. S druge strane, iz kompanije su tada pojasnili da je njihov ukupan prihod, koji uključuje i tržišta susjednih zemalja, 59 milijuna kuna.

Komentari (2)
Pogledajte sve

ako bi ja mogao reći da je dijoničarima moguće isoručivati u paketima kupjene dijonice koje bi nekome poklonom dodijelili za blagdanske dane prije plaćanja poreza

čisti prihod 0,3% prometa, to je lošije nego klasička fizička trgovina. Prilično neefikasno, npr Alibaba ima neto prihod 28%

New Report

Close