Domaća platforma spaja ‘pitchere’ i investitore kroz videa od 2 minute

Autor: Lucija Špiljak , 29. travanj 2021. u 07:12
Na PitchSeeju startupi i ostali koji traže ulagače mogu predstaviti svoj projekt/PD

Svi koji imaju dobre ideje i u potrazi su za financijskom podrškom mogu svoj projekt predstaviti u formi video pitcha kroz 120 sekundi.

Hrvatska startup scena bogatija je od ovog tjedna za novu digitalnu platformu PitchSee putem koje se investitori i tražitelji investicija (pitcheri) mogu brže i lakše povezati na globalnoj razini.

Svi koji imaju dobre ideje i u potrazi su za financijskom podrškom mogu svoj projekt predstaviti u formi video pitcha kroz 120 sekundi, čime se na te dvije minute svodi inače višemjesečni postupak.

Investitori koji žele uložiti u nove projekte na raspolaganje dobivaju katalog poslovnih mogućnosti iz cijelog svijeta, te niz alata koji im olakšavaju selektiranje i procjenu kvalitete ideja. U trenutku kad uoče zanimljivu priliku mogu se jednostavno i direktno povezati putem platforme.

“S jedne strane imamo investitore čiji novac stoji neiskorišten zato što ne nalaze zanimljive prilike. S druge strane odlični projekti ostaju nerealizirani jer ne mogu pronaći financiranje. Nema potrebe za barijerama, cilj je povezivanje što će neminovno rezultirati i unaprjeđenjem tržišta”, rekao je Mark Clemens, suosnivač platforme PitchSee.

Voditeljica projekta Kristina Ferara Blašković rekla je kako su se povezali s nizom startup zajednica i udruženja investitora, te da polako pune baze. Aplikacije su otvorene, a za prvih 500 Pitchera sudjelovanje je besplatno.

Jedan od ciljeva projekta je podići svijest i podržati one koji rade za dobrobit svih, primjerice skrb o nemoćnima i potrebitima, djeci, životinjama i prirodi, stoga neprofitnim organizacijama PitchSee nudi besplatnu mogućnost predstavljanja i prikupljanja donacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close