Dođite na besplatno stručno predavanje i saznajte sve o fiskalizaciji za paušalce i sezonce

Autor: Poslovni.hr , 16. svibanj 2017. u 12:00
Foto: bizit

Porezni stručnjaci upoznat će vas sa svim novostima i obvezama vezanim za fiskalizaciju, a broj prijava je ograničen.

Novosti u ovogodišnjem Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom donijele su mnogo pitanja i brige za sezonce, “paušalce”, kao i za sve koji obavljaju samostalnu djelatnost, piše BizIT.

Tko je sve obveznik fiskalizacije i postoje li izuzeća? Koje promjene stupaju na snagu od 1. srpnja 2017.? Što se sve smatra plaćanjem gotovinom i kako uvesti novi sustav u poslovanje? Trebate jednostavno pojašnjenje što je sve potrebno da budete u skladu sa zakonom? Većinu nedoumica pomogli smo riješiti detaljnim vodičem kroz fiskalizaciju, a sada imate priliku svoja pitanja uputiti i stručnjacima.

Hrvatski Telekom i RRiF organiziraju predavanje i radionicu „Sve za fiskalizaciju za paušalce i sezonce“ na kojoj će otkloniti sve sumnje vezane uz nova pravila.

Predavanje će se održati u četvrtak, 18. svibnja 2017., od 9:30h do 11:00h, u prostorijama Hrvatskog Telekoma, na adresi Park stara Trešnjevka 2 u Zagrebu (klik za kartu).

Predavačica je stručnjakinja RRiF-a, diplomirana ekonomistica i ovlaštena računovotkinja, Jasna Vuk, a njezino profesionalno iskustvo uključuje računovodstvo i poreze. Na jednostavan način približit će svim zainteresiranima sve što je potrebno kako bi bili u skladu sa zakonom i pojasniti sve što kao paušalni porezni obveznik i sezonac trebate znati o novostima u fiskalizaciji u 2017. godini.

Sve dodatne obavijesti mogu se dobiti na info telefonu 0800 0005, a iako je predavanje besplatno, potrebno je prijaviti se s obzirom da je broj mjesta ograničen.

Prijava za predavanje.

Komentirajte prvi

New Report

Close