Smart Industry
Smart industry 2022.

Dođite i doznajte zašto je važan broj 5!

Polako se broje dani do početka treće konferencije Smart industry, koja će se 11. listopada 2022. održati u zagrebačkom Hilton Garden Innu i okupiti regionalnu high-tech elitu.

Poslovni.hr
05. listopad 2022. u 14:33
Foto: Poslovni dnevnik

Smart Industry ubrzava i olakšava digitalnu transformaciju tvrtki i jača konkurentnost različitih gospodarskih grana. Zato će, kroz stručne prezentacije i primjere dobre prakse, stručnjaci iz privatnog sektora, akademske zajednice i državnih institucija, pokazati stupanj digitalizacije hrvatskoga gospodarstva, aktivnosti koje su u planu, kao i primjene novih tehnologija, poslovnih modela i procesa koji sa sobom donose pozitivan utjecaj na društvo i ekonomiju.

U sklopu bogatog programa konferencije Poslovni dnevnik formatu Pametnih 5 za 5 dovodi na pozornicu pet iznimnih stručnjaka koji će kroz pet pitanja, u pet minuta, imati priliku istaknuti pametna rješenja u pet prioritetnih tematskih područja Strategije pametne specijalizacije i uputiti ključne poruke važne za daljnji razvoj! Na vrući stolac poznatog novinara Saše Ćeramilca na temu promet i mobilnost sjest će Ivan Gadže, predsjednik Uprave Tokića, na temu sigurnost Alen Delić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, o energiji i održivom okolišu razgovarat će s dr. sc. Zlatkom Tečec Ribarić, direktoricom PJ Digitalne platforme i sustavi, KONČAR – Institut za elektrotehniku. O zdravlju i kvaliteti života govorit će Suzana Jagušt Kolevski, Team Lead Manager, Healthcare Engineering iz GlobalLogica, a o prehrani i bioekonomiji doc. dr. sc. Jasmina Ranilović, direktorica projekata i primijenjenih istraživanja u Podravki.

Pogledajte program konferencije i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

New Report

Close