Dell preuzeo Quest Sofware

Autor: Poslovni.hr , 18. listopad 2012. u 14:35
EPA

Quest na globalnoj razini doseže više od 100 tisuća klijenata.

Dell je dovršio akviziciju Quest Software, nagrađivane IT usluge softvera za upravljanje, priopćeno je iz kompanije. Quest inače nudi široki izbor softverskih rješenja koje pojednostavjuju i riješavaju česte IT izazove za organizacije diljem svijeta.

"Preuzimanje tvrtke Quest Software je ogroman korak na Dellovom putu jačanja naših end-to-end IT mogućnosti, osnaživanje naših korisnika kako bi ostvarili veću vrijednost u njihovim ulaganjima u Dell tehnologiju, kao i njihovog ukupnog IT okruženja", izjavio je John Swainson, predsjednik Dell softvera. "Mi ispunjavamo ključne potrebe naših klijenata pomažući im da iskoriste „cloud“ okruženje, podržavajući 'donesi-vlastiti-uređaj' u poduzeće kao i implementaciju mobilnih aplikacija i virtualizaciju s ciljem poboljšavanja poslovnih rezultata. Uključivanjem Quest Software u Dellov portfelj softvera proširuje naš vodeći paket rješenja na širi krug kupaca i partnera istodobno pojednostavljujući operacije, maksimizirajući produktivnost radne snage i ostvarujući brže rezultate."

Quest na globalnoj razini doseže više od 100 tisuća klijenata, 5.000 partnera, 1500 prodanih softvera i marketinških stručnjaka te 1300 programera softvera iz Dell Software Group, te se temelji na više od 1 milijarde dolara godišnjeg prihoda u softver poslovanju.

Komentirajte prvi

New Report

Close