Compingu još jedno priznanje od Amerikanaca

Autor: Sergej Novosel Vučković , 20. kolovoz 2019. u 22:00
Alojzije Jukić predsjednik je Uprave zagrebačke IT tvrtke, sistem integratora

Nakon ugovora sa SAS-om tvrtki platinasti status Dellova partnera.

Ovaj nas uspjeh tjera naprijed i cilj nam je doseći najviši mogući status – titanij, proširili smo tim te dodatno  educirali vlastite stručnjake čime ispunjavamo ugovorne obveze tvrtki Dell Technologies, ali i obveze prema krajnjim korisnicima", kazao je predsjednik Uprave Compinga Alojzije Jukić kad je zagrebačka tvrtka, inače jedna od Top 10 u IT branši u državi, zaslužila platinasti status kao vrhunski davatelj rješenja globalne kompanije Dell Technologies.

Comping je postao 'platinum partner' u Dellovu ovogodišnjem partnerskom programu čime je potvrdio da korisnicima može ponuditi još veću lepezu važnih infrastrukturnih rješenja.  "Uz ta rješenja tvrtke, kao Compingovi klijenti, mogu izgraditi svoju digitalnu budućnost, transformirati se u smislu informacijskih tehnologija i zaštititi informacije kao svoju najvažniju imovinu", navode iz zagrebačkoga sistem integratora, koji je inače, kao vodeći ulagač u prvu hrvatsku telekom mrežu utemeljenu na IoT-ju – IoT Net Adria, stvorio i svoju platformu, prvu u Hrvatskoj, za Internet stvari.

Iz Della su naveli da je Comping, kao nositelj platinum statusa, jedan od njihovih najvažnijih strateških partnera koji "dosljedno podržavaju usluge, rješenja i proizvode Dell Technologiesa".

Čelnica kompanije za jugoistočnu Europu, Jasmina Stritar, istaknula je da navedeni status omogućava još kvalitetniju stratešku podršku, usluge i priznanje koje zaslužuju korisnici. Comping nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge koje omogućavaju unapređenje poslovanja, a u posljednjih mjesec dana novo Dellovo priznanje već je drugi primjer potvrde da se i poslovanje Jukićeve tvrtke unapređuje i širi. Krajem srpnja je, tako, ugovoreno partnerstvo sa SAS-om, američkim softverskim velikanom, proizvođačem softvera za poslovnu analitiku, predikciju i upravljanje podacima. 

Komentirajte prvi

New Report

Close