Aplikacijom pratite adventska događanja u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 16. prosinac 2016. u 12:48
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Skidanje aplikacije potpuno je besplatno i lako se može pronaći na stranici portala ili servisima App Store te Google Play pod imenom divan.hr.

Od koncerata na gotovo svakom gradskom trgu ili parku, dječjih radionica, pop-up klizališta ili partyja u tunelu, gotovo je nemoguće pobrojati sva događanja koja se zbivaju u Zagrebu koji je i ove godine ponio titulu najbolje božićne destinacije u Europi. Za one koji ne znaju odakle krenuti u zagrebačku adventsku avanturu pobrinula se mlada ekipa s popularnog portala za pregled društvenih događanja divan.hr. Oni su izbor razonode olakšali predstavivši aplikaciju za pametne telefone, kako se niti jedno od zbivanja ne bi propustilo ni u hodu.

"Iako je i internetski portal od samog početka optimiziran za jednostavan pregled događanja putem pametnih telefona, aplikacija taj izbor čini još bržim i jednostavnijim te pruža dodatne funkcionalnosti poput live kamera s ključnih lokacija u gradu, lociranja i uputa kako doći do željenog događaja ili pak kupovine ulaznica online", ističe Matina Tenžera, voditeljica projekta.

"Aplikacija nam omogućuje i izravnu komunikaciju s korisnicima pa ćemo ih tako informirati i nagrađivati posebnim partyjima, ulaznicama za koncerte i predstave, što će servis učiniti još zabavnijim i dinamičnijim", dodaje Matina.

Skidanje aplikacije potpuno je besplatno i lako se može pronaći na stranici portala ili servisima App Store te Google Play pod imenom divan.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close