Aplikacija za dijeljenje pisanog sadržaja donijela im je prestižno priznanje

Autor: Lucija Špiljak , 30. studeni 2021. u 14:30
Hrvoje Kapetanović, izvršni direktor tvrtke Undabot/E. Elveđi/PIXSELL

Zagrebačka tvrtka nedavno je osvojila dvije međunarodne nagrade za svoj rad.

Undabot, zagrebačka tvrtka za dizajn i razvoj mobilnih i web aplikacija, nedavno je osvojila dvije međunarodne prestižne nagrade – za izvrsnost na webu u kategoriji “Aplikacija i mobiteli – Produktivnost” i W3 nagradu u kategoriji “Mobilne karakteristike – Najbolja upotreba mobilne kamere” za SmartLines aplikaciju koju su napravili u suradnji s MAR-MAR-om, proizvođačem Lipa Mill bilježnica.

Brzo i jednostavno
SmartLines je inovativna mobilna aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno skeniranje i dijeljenje pisanih materijala. Premda funkcionira sa svim pisanim materijalima, njezina puna funkcionalnost postiže se korištenjem Lipa Mill bilježnica opremljenih otisnutim pametnim markerima.

Za razliku od sličnih aplikacija za skeniranje, SmartLines nudi automatsko obrezivanje slike te automatsku optimizaciju kontrasta i svjetline kako bi se osiguralo lako čitanje sadržaja.

Iz Undabota kažu kako ova, kao i svaka nagrada koju prime, predstavlja potvrdu njihova rada i kvalitete. Sada, kaže direktor Hrvoje Kapetanović, slijedi analiza novih leadova i priprema novih projekata s kojima će pokušati ponoviti ove uspjehe.

29

posto rasta poslovanja lani je ostvario Undabot u odnosu na 2019.

Zadovoljni su i poslovnim rezultatima koji su, kako direktor tvrdi, lani nastavili rasti, i to za 29,5 posto u odnosu na 2019. godinu, a rast očekuju i ove.

Undabot trenutno čini više od 60 stručnjaka iz područja razvoja mobilnih i web aplikacija i dizajna softvera, voditelja projekata, stručnjaka za razvoj poslovanja i marketinga, te podrške poslovanju.

“U posljednje dvije godine značajno smo organski rasli, šireći krug poslovne ekspertize koja nam omogućava da radimo na velikim i kompleksnim projektima. Pratimo trendove razvoja tehnologije i vrlo smo ponosni na kvalitetan doprinos developerskoj zajednici u regiji.

Kroz različite programe Undabot sudjeluje u dijeljenju znanja i pomaganju razvijanja mladih talenata, te kroz suradnju sa studentskom zajednicom. Veliki naglasak stavljamo i na održavanje organizacijske kulture Undabota i profesionalni rast i razvoj svakog člana tima”, ističe Kapetanović.

Novi klijenti
Pritom otkriva da je Undabot ostvario značajne suradnje s novim klijentima u Ujedinjenom Kraljevstvu, Nizozemskoj i SAD-u, uz općeniti rast broja novih klijenata.

Na tržištu, kaže, uočava pojačanu potrebu za pouzdanim i kvalitetnim partnerima koji mogu odgovoriti na kompleksne funkcionalno-tehničke zahtjeve klijenata, dok u području aplikacija vidi pojačani trend u izgradnji novih digitalnih kanala između klijenata i njihovih krajnjih korisnika.

“Fokusirali smo se u protekle dvije godine na daljnje podizanje razine kvalitete našeg rada i usluga koje isporučujemo, što se očitovalo unapređivanjem procesa i standarda u svim domenama Undabota. Posebno upravljanje projektima, upravljanje timovima i resursima, analiza poslovnih zahtjeva i osiguravanje kvalitete.

Konstantan je i fokus na daljnjem jačanju kvalitete Undabotova tima, gdje smo u protekle dvije godine zaposlili veći broj izuzetno kvalitetnih stručnjaka”, zaključuje Hrvoje Kapetanović.

Od svog osnutka 2013. Undabot je razvio neke od najboljih mobilnih i web aplikacija za desetke klijenata, uključujući Coca-Cola HBC, Foreo i Wiener osiguranje. Tvrtka je dobila i prestižnu Clutch Top 1000 B2B nagradom, kojom se našla među 1% najboljih IT tvrtki na svijetu, uz listu Top 100 najboljih za održivi rast.

Komentirajte prvi

New Report

Close