Aplikacija pretvara telefon u POS. Dobro za dostavljače, taksiste…

Autor: Marta Duić , 10. siječanj 2022. u 22:00
Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za terminale za plaćanje/Lukas Lorenz

Rješenje tvrtke Worldline omogućuje brže i lakše transakcije.

SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva je u Hrvatskoj koja omogućuje pretvaranje pametnog telefona u POS uređaj.

U pitanju je aplikacija koja se može instalirati na pametne telefone i, kako kažu iz tvrtke Wordline, upravo zbog toga je idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i brojne druge uslužne djelatnosti.

Osim za male poduzetnike funkcionira i za velike trgovce koji provode plaćanja putem Android sustava kao što su primjerice željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj.

Izbjegavanje gužvi
Danas više od 100 milijuna kreditnih kartica diljem svijeta ima beskontaktnu funkciju, a taj trend i dalje raste. Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za sve svoje terminale za plaćanje uz velik izbor pouzdanih i djelotvornih terminala koji bezgotovinska plaćanja čine jednostavnima.

“Kao partner za plaćanje koji biraju trgovci svih veličina i industrija, Worldline neprestano nastoji podržati poslovne potrebe naših klijenata.

Bez obzira na to radi li se o mikrotrgovcima ili velikim prodavačima kako bi izbjegli gužve i redove kupaca pri plaćanju: SoftPOS našim klijentima omogućuje brzo i jednostavno poslovanje”, kaže Marko Henrik Marinšek, Worldlineov country menadžer za Hrvatsku.

Tehnološki partner
Inače, Worldline je europski lider te četvrta tvrtka u svijetu u industriji plaćanja i transakcijskih usluga. Sa svojim globalnim dosegom i predanošću inovacijama je tehnološki partner i izbor za trgovce, banke i druge kupce, kao i operatere javnog prijevoza, vladine agencije i industrijske tvrtke u svim sektorima. Zapošljava više od 20.000 ljudi više od 50 zemalja.

U 2020. Worldline je ostvario prihod od 4,8 milijardi eura, a usluge koje nudi u područjima trgovačkih usluga uključuju terminale, rješenja i usluge, zatim financijske usluge i mobilne usluge te e-transakcijske usluge koje uključuju domaće i prekogranične komercijalne akvizicije, u trgovini i online.

Komentirajte prvi

New Report

Close