OTP grupa otvara četvrto izdanje OTP Startup Partner programa

Autor: Ana Blašković , 16. rujan 2020. u 21:59
Foto: Shutterstock

Pilot razdoblje prethodnog programa poklopilo se s europskim izbijanjem koronavirusa.

OTP grupa otvorila je prijave za četvrto izdanje OTP Startup Partner programa putem kojeg će podržati inovativne projekte i startupe. Poduzetnicima poručuju da je program izvrsna platforma za testiranje primjenjivosti rješenja u realnom bankarskom sektoru, a posebno pozivaju prijave startupa čije su osnivačice žene ili timovi koji predstavljaju ravnopravnost spolova. OTP-ov program, osim mađarskoj središnjici, omogućuje inovatorima da ideje ponude i u 21 podružnici diljem Europe, uključujući i Hrvatsku, i pronađu partnere.

Program se bazira na suradnji; od definiranja pilot projekta, predstavljanja do razvoja rješenja, a tijekom procesa startupi će imati podršku banka i mentora. Svoja rješenja poduzetnici mogu prijaviti u šest kategorija: napredna analitika podataka, korisničko iskustvo i usluge, interna učinkovitost, inovacije proizvoda u bankarskom poslovanju s građanima, inovacije proizvoda u MSP-u i korporativnom bankarstvu te konačno, u kategoriji potpuno inovativnih i disruptivnih rješenja pod uvjetom da se odnose na bankarstvo.

“Pilot razdoblje prethodnog programa poklopilo se s europskim izbijanjem koronavirusa. Usmjerenost OTP grupe inovacijama jasno dokazuje činjenica da smo unatoč toj situaciji uspjeli uspješno dovršiti sve započete pilote”, kaže András Fischer, direktor Odjela za inovaciju poslovanja s građanima OTP banke. Iz OTP ističu da su dosad pročešljali gotovo 900 startupa, proveli 30 pilot projekata te ostvarili post-pilot suradnju s 12 tvrtki. Prijave su otvorene do 23. listopada.

Komentirajte prvi

New Report

Close