Wizz Air obustavlja sve letove iz Tuzle do 3. travnja

Autor: Poslovni dnevnik , 16. ožujak 2020. u 21:59
Vodeća niskobudžetna zrakoplovna kompanija u srednjoj i istočnoj Europi vratit će novac svima koji su rezervirali karte/ Dalibor Urukalović/PD/PIXSELL

Putnici s rezervacijama pogođeni obustavom letova bit će obaviješteni e-mailom.

Wizz Air, najveća niskobudžetna zrakoplovna kompanija u srednjoj i istočnoj Europi, objavila je da zbog ograničenja putovanja koja su nametnuta svim inozemnim linijama, obustavlja sve letove iz i prema Tuzli. Odluka će se primjenjivati od 17. ožujka do 3. travnja ove godine.

Ograničenja putovanja pojavila su se kao odgovor na širenje pandemije virusa COVID-19. Vlada FBiH, a potom i Savjet ministara BiH uveli su stroge uvjete putovanja za koje se još uvijek ne zna do kada će trajati, a iz Wizz Aira poručuju da nastavljaju pozorno pratiti razvoj situacije.

Putnici s rezervacijama pogođeni obustavom letova bit će obaviješteni e-mailom, u slučaju da su rezervirali let izravno na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije te kompanije.

“120 posto prvobitne cijene koju su platili automatski će se prenijeti na Wizz račune kupaca, a taj iznos će moći iskoristiti u sljedeća 24 mjeseca za kupovinu proizvoda i usluga Wizz Aira”, priopćeno je.

Putnici se takođe mogu odlučiti za povrat gotovine, što će potrajati duže, a o svim potrebnim koracima za bankovni transfer ili prijenos novca na bankovnu karticu bit će informirani u posebnom e-mailu. U tom slučaju kupci će moći dobiti samo 100 posto cijene.

Putnici koji su letove rezervirali putem turističkih agencija, uključujući i one na internetu, trebali bi stupiti u kontakt s tvrtkama od kojih su kupili karte.

Komentirajte prvi

New Report

Close