Najniža cijena stana je 190.000 eura, ali uz njega dobijete ono što drugdje nije moguće

Autor: Poslovni dnevnik , 19. srpanj 2020. u 15:00
Za kupnju stambenog prostora vrijednog najmanje 450.000 eura besplatno se dobije crnogorska putovnica/SHUTTERSTOCK

Kompanija Adriatic Marinas iz Tivta već prodaje stanove iz budućeg kompleksa Boka Place, a najniža cijena je 190.000 eura.

Kompanija Adriatic Marinas iz Tivta već je na tržištu ponudila nekretnine iz kompleksa nazvanog Boka Place, novog dijela crnogorskog luksuznog nautičko-turističkog naselja Porto Montenegro, iako će gradnja početi tek krajem ove godine.

Navodi se da će strani kupci uz stanove i poslovne prostore besplatno dobiti i crnogorsko državljanstvo, pišu Vijesti.

Povoljnosti za ulagače

Projekt Boka Place crnogorska vlada nedavno je uvrstila na popis prioritetnih projekata iz područja turizma, čime ulagači dobivaju niz administrativno-fiskalnih povoljnosti, a jedna od njih je mogućnost da oni koji u ulažu u te projekte dobiju i crnogorsko državljanstvo. Za taj poseban program na raspolaganju su sve stambene jedinice u kompleksu Boka Place.

“Kao kupac jedne ili više nekretnina za ispunjavanje zahtjeva za minimalnom investicijom od samo 450.000 eura možete dobiti crnogorsko državljanstvo i putovnicu”, navode iz službe prodaje Porto Montenegra.

Novi kompleks gradit će se u sjevernom i sjeveroistočnom dijelu Porto Montenegra, uz Jadransku magistralu. Središnji dio kompleksa čini novi luksuzni condo hotel s pet zvjezdica, sa 96 smještajnih jedinica, plus 144 stana koja mogu biti uključena u hotelsku ponudu.

Ulaganje vrijedno 50 mil. €

Među nekretninama koje se nude kupcima su studio, jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani koji stoje od 190.000 do 347.000 eura, dok cijene za trosobne penthaus luksuzne apartmane nisu objavljene.

Kompleksom će upravljati međunarodna kompanija Kerzner International, autor brenda One&Only i Atlantis Resort u Dubaiju, dok će u Tivtu nastupiti pod brendom Siro.

Novi hotel imat će, uz ostalo, i 20-metarski otvoreni bazen te veliki wellness centar. Izgradnja kompleksa Boka Place, stajat će, prema procjenama, gotovo 50 milijuna eura, a završetak se očekuje 2023. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close