Umjesto tvrtke Donesi Glovo počeo s poslovanjem u devet BiH gradova

Autor: Poslovni.hr , 22. rujan 2021. u 22:00
Foto: Gloria Imbrogno/IPA/PIXSELL

Španjolski Glovo u svibnju je objavio da je obavio nekoliko akvizicija kako bi proširio svoju nazočnost u srednjoj i istočnoj Europi.

Dostavljačka tvrtka Donesi u utorak je prestala s isporukama u Bosni i Hercegovini, ali korisnici mogu nastaviti naručivati hranu preko aplikacije Glovo. Platforma za dostavu hrane Donesi prenijela je svoje poslovanje na Glovo, jednu od vodećih svjetskih kompanija u dostavi hrane.

Španjolski Glovo u svibnju je objavio da je obavio nekoliko akvizicija kako bi proširio svoju nazočnost u srednjoj i istočnoj Europi. Tako je Donesi prestao s poslovanjem u svim BiH gradovima u kojima je radio, a svi njegovi sadržaji i aplikacije već su prebačeni u Glovo, koji sada djeluje u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Bijeljini, Tuzli, Zenici, Prijedoru, Bugojnu i Brčkom.

Korisnici koji koriste aplikaciju Donesi bit će preusmjereni na Glovo i moći će se jednostavno prijaviti, prenosi portal Klix.ba.

Istovremeno, korisnici koji koriste Donesi web stranicu bit će preusmjereni na web stranicu Glova. Svi restorani koji su ranije bili dio aplikacije Donesi sada su na Glovu.

Na platformi je više od 350 restorana, a među popularnim brendovima tu su McDonalds, Mama Burgers, Slatko i Slano, Basta, PAPA’s Gyros + Burger i drugi.

Usto, Glovo surađuje sa 40 partnera u trgovini, kao što je Konzum, te omogućava isporuku svježeg mesa i ribe, cvijeća, osvježavajućih napitaka, te poklona, kozmetičkih proizvoda i knjiga.

Komentirajte prvi

New Report

Close