Ulagači iz Dubaija grade naselje sa 52 luksuzne vile, već su krenule rezervacije i prodaja

Autor: Poslovni dnevnik , 22. travanj 2021. u 07:06
U kompleksu će biti izgrađena i džamija, supermarket, ljekarna, bazen i restoran

Svaka vila imat će vlastiti vrt, navode iz kompaniji koja tvrdi da ima više od 25 godina iskustva u sektoru nekretnina, razvoja i ulaganja.

Park Investments, grupa sa sjedištem u Dubaiju, preko svoje kompanije Park Investments Bosnia iz Sarajeva, namjerava na području Visokog graditi luksuzno naselje pod nazivom Loulou.

Već je počela rezervacije i prodaja objekata u naselju koje će imati 52 luksuzne vile okružene prirodom, s pogledom na slikovite krajolike, piše portal BiznisInfo. Svaka vila imat će vlastiti vrt, navode iz kompaniji koja tvrdi da ima više od 25 godina iskustva u sektoru nekretnina, razvoja i ulaganja.

Naselje nudi tri različita tipa luksuznih vila: Azure, Amber i Amethyst, prepoznatljive po suvremenom dizajnu, a u kompleksu će biti izgrađena i džamija, supermarket, ljekarna, bazen i restoran.

Iz kompanije navode kako je Visoko izabrano za izgradnju naselja kao jedna od top turističkih destinacija u Bosni i Hercegovini, udaljena samo 30 kilometara od glavnog grada Sarajeva.

“Park Group Dubai započeo je nekoliko velikih projekata u Bosni i Hercegovini, poput dizajna i izgradnje poslovnih i stambenih kompleksa, kao i ulaganje u proizvodnju hrane”, rekao je Asif Jabbar, predsjednik prodaje i marketinga u kompaniji Park Group Dubai.

“Kada je riječ o Bosni i Hercegovini, u sljedećem razdoblju, fokus će biti na projektima izgradnje luksuznih naselja i ostalim vrstama stambeno-poslovnih zgrada koje će izvoditi kompanija Park Investments, članica Park Group Dubaija”, objasnio je Jabbar.

Komentirajte prvi

New Report

Close