Nema otkazivanja aranžmana i rezervacija: U poznatoj banji 5000 gostiju, hoteli popunjeni 80 posto

Autor: Poslovni dnevnik , 13. srpanj 2020. u 15:59
Foto: Pixabay

Značajne brojke odnose se na hotelski smještaj iako je, zahvaljujući velikom broju izdanih turističkih vaučera, vrlo dobra posjećenost i kod privatnih iznajmljivača.

Zbog pandemije i sve složenije procedure odlaska na more i druge turističke destinacije u inozemstvu, banje (toplice) i klimatska lječilišta u Srbiji ove su godine pravi hit.

Najveću posjećenost, iznad najoptimističnijih prognoza turističkih djelatnika, bilježe Vrnjačka Banja i Sokobanja, piše Srbija Danas.

“U Vrnjačkoj Banji trenutno boravi više od 5000 gostiju, popunjenost hotela je oko 80 posto, što je izuzetan uspjeh ako se znaju sve okolnosti prouzročene globalnom pandemijom koronavirusa. Bez obzira na izvanrednu situaciju koja će prema najavama vlasti biti ponovno uvedena, još bolju popunjenost – i do 90 posto, očekujemo sljedećih desetak dana, te sve do kraja ljeta.

Ove značajne brojke odnose se na hotelski smještaj iako je, zahvaljujući velikom broju izdanih turističkih vaučera, vrlo dobra posjećenost i kod privatnih iznajmljivača”, kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Nema otkazivanja aranžmana i rezervacija, što je rijetkost u današnjim okolnostima. Prema riječima Danijele Čeperković, menadžerice prodaje u jednom hotelu, i oni kao i cijela Vrnjačka Banja žive za goste i to im se vraća na najbolji način.

Komentirajte prvi

New Report

Close