U studenom započinje izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u ovom dijelu Europe

Autor: Poslovni dnevnik , 09. srpanj 2024. u 07:13

Dobrov & Family Group je međunarodna grupa u privatnom vlasništvu s više od 35 godina iskustva u razvoju industrije i proizvodnje.

Karisma Hotels & Resorts i Dobrov & Family Group objavili su početak izgradnje luksuznog hotelsko-stambenog kompleksa Porta Rai u Ulcinju, Crna Gora.

Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u posljednjem desetljeću u ovom dijelu Europe započet će u studenom ove godine, a procijenjena vrijednost investicije je 160 milijuna eura, pišu Vijesti.

Ekskluzivni sadržaji
Porta Rai nalazit će se na Velikoj plaži, najdužoj pješčanoj plaži u Europi, pružajući posjetiteljima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora.

Hotelsko-stambeni kompleks s pet zvjezdica nudit će ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, terene za padel, tenis i košarku, mini golf, razne sadržaje za djecu sa šetnicom i ekskluzivnom maloprodajnom zonom, te u kompleksu će jednako uživati ​​kako gosti hotela, tako i posjetitelji kompleksa.

Vrhunska lokacija

Porta Rai nalazit će se na Velikoj plaži, najdužoj pješčanoj plaži u Europi.

“Cilj nam je osigurati početak gradnje u studenom ove godine, a plan je cijeli projekt realizirati u razdoblju od tri do četiri godine. Vjerujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regiji, a svima koji to žele omogućiti novu luksuznu adresu na najljepšoj plaži jadranske obale. Porta Rai će biti destinacija za kvalitetan odmor i opuštanje, ali i mjesto susreta kulture, ekskluzivnosti i prirode”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru.

“Ime Porta Rai nosi duboko simbolično značenje i simbolizira “vrata raja”. Naime, Porta je latinska riječ koja znači velika vrata, dok se riječ Rai odnosi na raj ili nebo. “Nastojali smo kroz razvoj koncepta Porta Rai, a kasnije i u pozicioniranju ponuditi nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu.

Stambene jedinice najviše kvalitete važna su sastavnica ponude koju kreiramo, no najveći fokus u razvoju stavljen je na sadržaje za djecu i obitelj. Sukladno tome, drago mi je što će cijeli kompleks biti smješten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim biljem, jer želimo stvoriti okruženje po mjeri čovjeka”, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Odmarališta za Europu i Bliski istok.

Dobrov & Family Group je međunarodna grupa u privatnom vlasništvu s više od 35 godina iskustva u razvoju industrije i proizvodnje. Osnovna strategija je izgradnja održivog, inovativnog i konkurentnog poslovanja koje donosi stabilne prihode za dugoročni rast ove obiteljske tvrtke.

Glavne djelatnosti grupe uključuju ugostiteljstvo, razvoj nekretnina, rizični kapital i ulaganje u obnovljive izvore energije. Poslujući diljem Europe, Dobrov & Family Group ima širok portfelj projekata u Češkoj Republici, Švicarskoj, Cipru, Crnoj Gori i Njemačkoj.

Impresivan portfelj
Karisma Hotels & Resorts svjetski je poznata grupacija luksuznih hotela koja posjeduje, upravlja i razvija impresivan portfelj u Latinskoj Americi, na Karibima i u Europi s nekoliko različitih brendova kao što su Nickelodeon Hotels & Resorts, Margaritaville Island Reserve by Karisma, Margaritaville Beach Resort Ambergris Caye, BOR Hotel by Karisma i Azul Beach Resorts by Karisma.

Grupa je više puta nagrađivana najvišim nagradama u industriji, uključujući prestižnu Conde Nast Travellerovu “Top 30 Hotels in Cancun”, Svjetske asocijacije vodenih parkova “Leading Edge Award”, Travel Weekly “Magellan Awards”, kao i AAA “Five Diamond” Nagrada” i “Nagrada četiri dijamanta”

Komentirajte prvi

New Report

Close