U luksuzno naselje uložit će se 100 milijuna eura: Hotel, bazen, wellness…

Autor: Poslovni dnevnik , 18. veljača 2021. u 08:00
U naselju će biti 240 hotelskih i oko 60 stambenih jedinica, čija je najniža cijena 190.000 eura/Marko Lukunic/PIXSELL

U naselju će biti 240 hotelskih i oko 60 stambenih jedinica, s brojnim trgovinama i javnim površinama.

Pripremni radovi na projektu novog naselja mješovite namjene u Porto Montenegru, u Crnoj Gori, pod nazivom Boka Place, nedavno su završeni i može se početi s iskopima, priopćeno je iz Porto Montenegra.

Plan je da građevinska tvrtka Bemax, s kojom je zaključen ugovor o izgradnji, te radove završi u prvom tromjesečju, kako bi počela izgradnja podzemne garaže za maloprodajne objekte, hotel i stambene jedinice.

Izgradnja novog naselja mješovite namjene u Porto Montenegru, koje će se nalaziti uz Jadransku magistralu u Tivtu, počela je 15. studenoga prošle godine.

U naselju će biti 240 hotelskih i oko 60 stambenih jedinica, s brojnim trgovinama i javnim površinama. Najniža cijena stambene jedinice iznosi 190.000 eura.

“Plan je da izgradnja prve faze naselja Boka Place završi u drugom tromojesečju 2023. Završetak druge faze predviđen za kraj te godine”, navodi se u priopćenju.

Projekt Boka Place zauzima površinu od oko 75.000 četvornih metara, a vrijednost investicije veća je od 100 milijuna eura.

Boka Place će imati i hotel mješovitog modela poslovanja, kojim će upravljati Kerzner International, uz suvremene fitness i wellness sadržaje, kao i vanjski bazen od 20 metara.

Očekuje se da će u maloprodaji, restoranima, supermarketu i kinu u Boka Placeu raditi više od 220 stalnih i 40 sezonskih radnika.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Jako važna informacija….lol!!

New Report

Close