Tvornica bicikala iz susjedne države u velikom poslu s Austrijancima

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2023. u 13:00
Foto: Shutterstock

Nema sumnje kako je ovo itekako pozitivna priča za razvoj poduzetništva u Bosni i Hercegovini.

Ruff Cycles, koji u pogonima GS-TMT-a u Travniku proizvodi električne bicikle, s austrijskim gigantom dogovorio je novi poslovni projekt vrijedan 25 milijuna eura.

Kako saznaje Klix.ba, priča o električnim biciklima iz Travnika, koja je obišla cijeli svijet, a neki primjerci iz Travnika našli su svoje mjesto i u garaži Cristiana Ronalda, dobila je veliku ekspanziju.

Naime, nedavno je tvrtka Ruff Cycles, koja se bavi proizvodnjom više vrsta električnih bicikala, sklopila ugovor s jednom austrijskom tvrtkom vrijedan 25 milijuna eura, a zajedno su osmislili novi dizajn električnog bicikla koji planiraju proizvoditi. Sukladno navedenom, kao i općem rastu vlastitog brenda Ruff Cycles, u narednom periodu planiran je značajan rast tvrtke, potvrdio je za Klix.ba direktor Ruff Cycles SEE d.o.o. Muammar Trako.

Trenutno kompanija proizvodi u prostorijama GS-Tvornice mašina Travnik doo, koja je ujedno i sestrinska firma. Trenutno ima 70 zaposlenih.

Kako bi se ostvario planirani rast, bit će potrebna značajna ulaganja u razvoj ljudi, novih prostora i opreme. Trenutno su u opticaju tri lokacije: Travnik, Novi Travnik i Rama. Osim toga, Ruff Cycles će, kao što je poznato od ranije, uskoro proširiti svoju proizvodnju. Iako su nedavno proširili pogone za 600 četvornih metara u pogonima GS-TMT-a u Travniku, Ruff Cycles na lokaciji Neobarja u Novom Travniku uskoro planira kupiti zemljište od 3.000 četvornih metara gdje će preseliti proizvodnju i nastaviti raditi punom parom.

Nema sumnje kako je ovo itekako pozitivna priča za razvoj poduzetništva u Bosni i Hercegovini, a otvaranjem novih pogona očekuju se i nova radna mjesta. Više informacija o ovom poslovnom pothvatu bit će poznato naknadno, najavljuju iz travničke kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close