Elitni kompleks ove godine neće raditi, zaposlenicima najavljeni otkazi?

Autor: Poslovni dnevnik , 20. svibanj 2021. u 11:37
Kompanija Adriatic Properties zakupac je hotelskog kompleksa Sveti Stefan – Miločer/Shutterstock

Više zaposlenika javilo je listu Vijesti da im je tako rečeno na sastanku, ali da će za desetak dana dobiti više informacija o ovogodišnjoj turističkoj sezoni.

Kompanija Aman Resorts koja upravlja elitnim crnogorskim hotelskim kompleksom, gradom hotelom Sveti Stefan i Vilom Miločer ovoga ljeta vjerojatno neće raditi, a radnici su poslani na odmor.

Više zaposlenika javilo je listu Vijesti da im je tako rečeno na sastanku, ali da će za desetak dana dobiti više informacija o ovogodišnjoj turističkoj sezoni.

Te informacije Vijesti nisu mogle provjeriti u kompaniji Adriatic Properties koja je zakupac hotelskog kompleksa Sveti Stefan – Miločer. Radnicima je navodno rečeno da pronađu drugi posao i da će se s njih više od sto raskinuti ugovori.

Da bi Aman, koji od 2007. godine kada je kompanija grčkog poduzetnika Petrosa Stathisa od državnih hotelskih kompanija HG Budvanska rivijera i HTP Miločer u zakup dobila najveći crnogorski turistički brend, mogao napustiti Crnu Goru, krajem travnja najavio je Milo Đukanović, predsjednik države.

Đukanović, koji je inače u prijateljskim odnosima sa Stathisom, rekao je kako je razgovarao s ulagačima u turizam u Crnoj Gori te da strahuju od onoga šta su vidjeli na televiziji u izvješću s Miločera i Svetog Stefana.

Tih dana mještani Svetog Stefana i Pržna srušili su ogradu koja vodi prema Kraljičinoj plaži, koju je nelegalno postavila kompanija Adriatic Properties. Već godinama ta plaža i još neke u blizini bile su rezervirane isključivo za goste Svetog Stefana i Vile Miločer.

Komentirajte prvi

New Report

Close