SunExpress pokreće dva nova leta iz Sarajeva za Tursku

Autor: Poslovni dnevnik , 14. veljača 2024. u 22:00
Foto: Shutterstock

Povratne karte Sarajevo – Antalija – Sarajevo su već od 110 eura, a sve ovisi o popunjenosti aviona.

Ovih dana najavljena je uspostava dviju novih izravnih aviolinija iz Sarajeva za Tursku. Tako će Sarajevo biti direktno povezano s Izmirom, ali i Antalyom, a letovi će se obavljati dva puta tjedno.

“Danas smo se okupili kako bismo ozvaničili početak suradnje Međunarodne zračne luke u Sarajevu. Uvode se dvije nove direktne linije za Izmir i Antalyu. To je rezultat naših javnih programa, odnosno programa koje je Vlada usvojila prošle godine za subvencioniranje zračnog prometa a sve u cilju povećanja broja turista. Radujemo se suradnji.

Ova tvrtka na tržištu posluje već dugi niz godina iu suvlasništvu je Turkish Airlinesa i Lufthanse. Nadamo se uskoro novim javnim pozivima biti završena i uspostavit će se nove direktne linije, posebno za skandinavske zemlje”, kazao je Zlatko Mijatović, ministar gospodarstva Kantona Sarajevo (KS).

Uspostavu novih linija osvrnuo se i premijer KS Nihad Uk. “Još jedan lijep trenutak za Kanton Sarajevo. Dvije dodatne destinacije kojima ćemo povezivati ​​naš grad sa drugim metropolama. Kao što smo i obećali, ove godine ćemo zaokružiti novih 15 destinacija u odnosu na prethodnu godinu. Na ovim nećemo stati. gradova, najavljujemo i nove gradove koji će biti objavljeni u narednih mjesec dana”, naglašava premijer Kantona Sarajevo.

Detalje suradnje objasnio je predstavnik SunExpressa za Balkan Veljko Marković. “Drago nam je da krećemo sa letovima za Sarajevo. Bit će dva leta tjedno za Izmir i dva za Antaliju. Nadamo se uspjehu i da će sve biti kako treba. Interes je veliki, rezervacije idu odlično. smjeru. Vjerujemo da i Sarajevo može izrasti u destinaciju gdje će se letovi obavljati tijekom cijele godine. SunExpress istražuje nova tržišta, a na listi je i Bosna i Hercegovina”, naglasio je. Povratne karte Sarajevo – Antalija – Sarajevo su već od 110 eura, a sve ovisi o popunjenosti aviona.

Komentirajte prvi

New Report

Close