Spirit Slovenija nudi besplatnu bazu podataka o mogućnostima ulaganja

Autor: Poslovni dnevnik , 22. travanj 2020. u 21:59
Internetski katalog omogućuje korisnicima unošenje, pretraživanje, pregled i PDF izvoz trenutnih podataka o mogućnostima ulaganja u Sloveniju

Usluga je besplatna, dostupna je na slovenskom i engleskom jeziku kako nositeljima investicijskih projekata, tako i potencijalnim investitorima koji traže projekte.

Javna agencija Spirit Slovenija uspostavila je središnju digitalnu bazu podataka i mrežni katalog za cjelovit pregled mogućnosti ulaganja u Sloveniju, piše Delo.

Internetski katalog dostupan je na adresi www.investslovenia.org i omogućuje korisnicima unošenje, pretraživanje, pregled i PDF izvoz trenutnih podataka o mogućnostima ulaganja. Usluga je besplatna, dostupna je na slovenskom i engleskom jeziku kako nositeljima investicijskih projekata, tako i potencijalnim investitorima koji traže projekte.

Trenutno postoji više od 80 mogućnosti ulaganja u raznim područjima.

Digitalni alat omogućuje ulagaču traženje prema različitim kriterijima, prema regiji, vrsti investicijskog projekta, sektoru ili procijenjenoj vrijednosti.

Prema Gorazdu Orešeku, voditelju projekta, Spirit Slovenija razvila je središnju bazu podataka i mrežni katalog mogućnosti ulaganja s ciljem uspostavljanja sustava upravljanja investicijskim mogućnostima u kojem su svi dionici investicijskog ekosustava u zemlji međusobno povezani i imaju pristup ažurnim informacijama.

Spirit Slovenija želi u bazu podataka uključiti što više mogućnosti ulaganja iz različitih izvora, gospodarskih i javnih subjekata, na različitim područjima, poput prodaje kompanija ili udjela, prodaje patenata, ulaganja u startupe, nekretninske i turističke projekte, poslovne zone i drugo. Također i osigurati pružanje usluge One stop shop u području ulaganja.

Komentirajte prvi

New Report

Close