Saudijska aviokompanija traži radnike, nude konkurentne plaće i niz drugih pogodnosti

Autor: Poslovni dnevnik , 03. srpanj 2023. u 06:00
Foto: Shutterstock

Sektor zračnog prijevoza u pravilu nudi zanimljive i izazovne poslovne prilike, a situacija s manjkom osoblja u globalnoj zračnoj industriji ide na ruku onima koji trtaže upravo takve poslove.

Pozornost javnosti u Bosni i Hercegovini ovih je dana izazvao jedan oglas za posao koji uz zanimljivo radno mjesto nudi i vrlo dobru plaću, govorimo li o standardu u BiH.

Sektor zračnog prijevoza u pravilu nudi zanimljive i izazovne poslovne prilike, a situacija s manjkom osoblja u globalnoj zračnoj industriji ide na ruku onima koji trtaže upravo takve poslove.

Saudia Airlines, nacionalni zračni prijevoznik Saudijske Arabije, koji je jedan od najvećih na Bliskom istoku, zapošljava stjuardese i stjuardese iz Bosne i Hercegovine.

Volite li zrakoplove i zrakoplovstvo općenito, tražite li nove izazove u karijeri, a posebno volite putovati, možda je prava prilika upravo pred vama.

Ako imate najmanje 21 godinu, a ne više od 30 godina. Ako tečno govorite engleski i općenito imate izvrsne komunikacijske vještine, posao u Saudi Airlinesu je prilika za vas.

Kandidati trebaju biti spremni za rad u fleksibilnim uvjetima, vikendom i praznicima. Također se očekuje odgovarajuća fizička spremnost i opće dobro zdravlje. Minimalni uvjet je završena srednja škola ili viši stupanj obrazovanja.

Kandidati mogu očekivati ​​konkurentnu plaću, već od 4000 KM bez naknada. Nudi se stalno zaposlenje s punim radnim vremenom, popusti na putovanja i multikulturalno radno okruženje.

Od kandidata se očekuje da budu spremni pružiti izvrsnu korisničku uslugu putnicima, spremni odgovoriti u hitnim slučajevima i pružiti prvu pomoć ako je potrebno. Neophodno je da kandidati zadrže visoke standarde osobnog izgleda i ponašanja.

Samo oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani za prvi krug intervjua. Završni intervju će se održati u Sarajevu u kolovozu ove godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close